Munca in parcul de distractii Blackpool din UK

SC COLABORARE SRL

04-04-2005 | EXPIRA LA 31-12-2005

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Se adreseaza persoanelor care doresc sa lucreze din Mai, Iunie sau Iulie pana in 06 Noiembrie 2005, in parcul de distractii Blackpool din Marea Britanie, cel mai mare parc de distractii din Marea Britanie cu un numar de peste 6,2 miloane de vizitatori anual pe posturi ca:
- Park Catering, Cazino, Operator Jocuri, Vanzare bilete, Vanzare, etc.


CERINTE

- VARSTA 18 - 30 ANI
- LIMBA ENGLEZA - CEL PUTIN LA UN NIVEL INTERMEDIAR
- MINIM DIPLOMA DE BACALAUREAT
- EXPERIENTA CONSTITUE UN AVANTAJ

Costuri:
- Taxa de program:
Pentru persoanele care pleaca in luna Mai sau Iunie taxa de program este de 695 lire sterline din care GBP 30 taxa procesare si GBP 665 platibili dupa interviul cu partenerul strain.
Pentru persoanele care pleaca in luna Iulie taxa de program este de 675 lire sterline din care GBP 30 taxa procesare si GBP 645 platibili dupa interviul cu partenerul strain.

- Asigurare medicala.(1.687.500 lei)
- Taxa viza
- Transport international.
- Cazarea: camere comune in moteluri si pensiuni locale unele dotate cu bucatarie. Chiria va fi intre 30 si 45 lire sterline pe saptamana. Este posibil sa se plateasca un depozit pentru chrie la sosire si chiria in avans pentru 1-2 luni.
- Masa: parcul detine un restaurant care asigura mancare si bautura cu pret redus.


BENEFICII OFERITE

- Salariul minim de 4.85 GBP/ora. Un bonus aditional de 35 penny pe ora care va fi platit celor care vor ramane pana la sfarsitul contractului adica la data de 06 Noiembrie 2005. Pentru a primi acest bonus trebuie sa stati pana la data specificata pe contract. Avand in vedere ca persoana care lucreaza nu are concediu de odihna pe perioada lucrului se primeste inca un bonus aditional de 37 penny pe ora care va fi platit celor care vor ramane pana la sfarsitul contractului adica la data de 06 Noiembrie 2005. Astfel salariul poate ajunge pe ora la 5.57 lire sterline pe ora.