MANAGER SALA - jocuri de noroc - 2 posturi

NEFERTITI Human Capital Consulting

11-02-2008 | EXPIRA LA 12-03-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Clientul nostru – grup de companii cu sediul central in Nicosia (Cipru) - este unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata jocurilor de noroc, care dezvolta afaceri si in domenii precum restaurantele si managementul proprietatilor. Grupul are o pozitie importanta in piete precum Rusia, Ucraina, Kazahstan, Letonia, Lituania, Estonia, Romania, Cehia, Belarus, Bolivia, Peru si Mexic.


A intrat pe piata din Romania in 2005, iar in prezent opereaza 22 de cluburi in noua orase: Bucuresti, Pitesti, Brasov, Ploiesti, Ramnicu Vilcea, Galati, Vaslui, Bistrita si Cluj; in aceste cluburi se gasesc 643 de automate de jocuri si 20 de mese electronice de ruleta.


Pe plan mondial, grupul detine 12 cazinouri, peste 1000 de cluburi si trei centre de recreere, are - in prezent – cca 28.000 de angajati in 12 tari. Cifra de afaceri cu care au inchis exercitiul financiar pe 2006 a fost de 1,2 billion US dollars


Pentru clubul din Cluj-Napoca este necesara angajarea unui Manager care sa organizeze si controleze activitatea salilor de joc.


ACTIVITATI PRINCIPALE:

- Sa asigure respectarea tipului de deservire în Sala de Jocuri si Standardele Calit¿¿ii de Deservire in conformitate cu Brand-ul Companiei
- Sa organizeze activitatea curenta
- Sa formeze profesional echipa din subordine ( prezentarea tipurilor de automate , functionarea acestora, regulile jocului, etc)
- Sa stabileasca sarcinile , activitatile si gradul de responsabilitate pentru echipa sa
- Sa urmareasca indicii financiari de baza ai activitatilor din sala d ejoc si sa raporteze aceste cifre catre head-quarter
- Sa asigure respectarea normelor etice si legislative


CERINTE

- studii superioare finalizate
- pezenta business
- cunoasterea limbii engleze la nivel avansat
- experienta pe un post similar constituie un avantaj cert
- experienta in organizarea si managementul unei echipe este obligatorie
- open minded, flexibil, rezistenta la stress foarte buna, capacitatea de a "socializa" cu persoane aflate pe diferite paliere educationale, financiare, sociale, etc
- inteligenta peste medie, capacitate de abstractizare,
- abilitati de leader


BENEFICII OFERITE

--


DESCRIEREA FIRMEI

NEFERTITI Human Capital Consulting iti garanteaza deplina confidentialitate a datelor trimise, lucreaza alaturi de tine la alegerea/ schimbarea/ consolidarea carierei, iti prezinta in timp real toate oportunitatile ivite in portofoliul sau, iti prezinta fiecare job in parte, fara a ascunde nici un inconvenient legat de acesta.
Trimite-ne CV-ul tau si lasa consultantii nostri sa lucreze pentru tine. Alaturi de Nefertiti Human Capital Consulting nu pierzi nimic (nici macar timp - te invitam la interviu doar dupa ce iti prezentam telefonic job-ul si ne asiguram ca esti interesat de el) dar primesti consultanta unor specialisti fara a face alt efort decat sa te prezinti la un interviu.