MANAGER DE PROIECT

EnergoBit SRL

28-09-2006 | EXPIRA LA 04-10-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

-Analizeaza orice contract care ii este atribuit spre urmarire, impreuna cu oferta.
-Cere informatii de la departamentul de ofertare cu privire la oferta castigatorilor, (contractul) care ii este atribuit spre urmarire.
-Raspunde de executia oricarui contract care ii este atribuit spre urmarire de directorul de compartiment, pe tot parcursul derularii lui (pana la receptia finala).
-Emite comenzi interne catre proiectare/logistica si emite comenzi externe in lipsa responsabililor logistica la cererea directorului de compartiment.
-Receptioneaza materialele si echipamentele comandate si verifica calitativ si cantitativ aceste materiale chiar la receptia acestora.
-Centralizeaza imediat dupa orice receptie, conform documentelor electronice puse la dispozitie, informatiile cu privire la analiza fieca;rui contract care ii este atribuit si saptamanal, semestrial si anual raportul activitatii de productie, raport pe care il prezinta directorului de compartiment
-Asigura intocmirea documentelor de receptie
-Valideaza receptia produsului finit.
-Efectueaza propriile masuratori ale lucrarilor efectuate pentru toate contractele care ii sunt atribuite.
-Verifica masuratorile lucrarilor efectuate de subcontractant pentru toate contractele care ii sunt atribuite.
-Preia atributii de proiectare si/sau ofertare in momentul in care responsabilii respectivi lipsesc, conform cerintei directorului de compartiment
-Raspunde de realizarea documentatiilor tehnice solicitate de destinatarii tuturor comenzilor care au fost efectuate in legatura directa cu orice contract care i-a fost atribuit si de asemenea de realizarea documentatiilor solicitate de catre beneficiarul oricarui contract care i-a fost atribuit.
-Prezinta probleme ivite in derularea oricarui contract care ii este atribuit primului superior ierarhic sau in lipsa acestuia oricarui superior ierarhic spre analiza si rezolvare.
-Dupa receptia finala a oricarui contract care ii este atribuit arhiveaza documentatia folosita.
-Alte sarcini specifice desemnate de directorul de departament si directorul de compartiment in vederea atingerii obiectivelor comerciale si de promovare a produselor si serviciilor furnizate.


CERINTE

a.studii necesare: superioare tehnice ¿ profil electric
b.vechime: minim 2 ani in domeniul electric
c.cerinte specifice:
-un curs referitor la management de proiect
-cunostinte PC (minim: Word, Excel, AutoCad)
d.cunostinte limba engleza ¿ nivel mediu
e.specializari periodice in domeniu
f.competenta profesionala
g.carnet de conducere, categoria B


BENEFICII OFERITE

Salariu fix negociat cu conducerea, in functie de nivelul de incadrare.
Tichete de masa
Bonusuri in functie de profitul realizat de catre compartiment


DESCRIEREA FIRMEI

Grupul EnergoBit este constituit din firmele EnergoBit, EnergoBit Prod, Energolux, EnergoBit Schréder Lighting, Energom, EnergoEco, EnergoBit Tavrida, Enex si Semco Proiect avand sediul central in Cluj-Napoca si sucursale in Bucuresti, Bacau, Brasov si Constanta, precum si o fabrica de posturi de transformare in anvelopa de beton la Jibou(Salaj). In 1990 a luat fiinta firma EnergoBit, nucleul actualului grup, avand ca obiect de activitate serviciile in domeniul energetic. Numele, care provine din alaturarea \"energetica\" si \"bit\" - unitatea informatica, a urmarit si a reusit sa fie reprezentativ pentru ceea ce este astazi grupul EnergoBit - o structura competitiva, moderna, promotoare a celor mai noi tehnologii si inovatii legate de energetica si aplicatiile ei cele mai diverse. Calitatea produselor si serviciilor precum si satisfacerea cerintelor clientilor constituie o prioritate pentru toti angajatii grupului de firme.Sistemele de Management al Calitatii implementate in cadrul EnergoBit, EnergoBit Prod si EnergoBit Schréder Lighting sunt certificate in conformitate cu standardul international ISO 9001:2001