Manager Cassa / HYPERMARKET - CLUJ NAPOCA

iQuest Consulting

29-05-2006 | EXPIRA LA 04-06-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

- In echipa de conducere a viitorului magazin - MANAGERII DE CASSA se afla in prima linie, prin activitatea lor ei determinand in buna parte confortul si satisfactia clientilor.

- MANAGERII DE CASSA vor face parte din departamentul Cassa, subordonat din punct de vedere ierarhic directorului de magazin, si vor raspunde de intreaga activitate a casieriilor din unitate (peste 150 de persoane) din urmatoarele puncte de vedere:

- Gestiunea operativa a fluxului de clienti la case.

- Asigurarea unei primiri agreabile a clientilor.

- Gestiunea financiara a numerarului incasat de hypermarket.

- Conducerea si dezvoltarea personalului din subordine.


CERINTE

- Persoana energica si riguroasa, cu o buna rezistenta fizica si disponibilitate pentru un program prelungit.

- Excelente abilitati de comunicare si gestiune a conflictelor.

- Persoana deschisa catre clienti si catre colegi. Prin demersurile sale va trebui sa asigure mentinerea unei atitudini profesioniste a angajatilor in raport cu clientii.

- Experienta in coordonarea de persoane este obligatorie.

- Cunoastere instrumente de baza de mangement financiar (gestiune trezorerie, casa si banca) constituie un avantaj.

- Stie sa utilizeze un PC in sistemul Windows precum si Microsoft Office. Cunoasterea unui program de gestiune contabila constituie un avantaj.

- Stapanirea limbii franceze intr-un mediu profesional constituie un avantaj.


BENEFICII OFERITE

Cei mai buni candidati selectionati vor avea posibilitatea de a a-si construi o cariera intr-unul din cele mai dinamice firme din marea distributie, si vor putea aspira la pozitii in echipa de conducere a grupului in Romania.


DESCRIEREA FIRMEI

iQuest Consulting este o firma de consultanta in management si strategie, specializata in conducerea proiectelor de schimbare. Actionam in domenii precum performanta proceselor, managementul strategic al resurselor umane, marketing si strategie, excelenta functiei achizitii.

Clientii nostri sunt atat companii multinationale, cat si firme romanesti aflate in plina crestere din domeniul industrial, comert si distributie.
In cadrul misiunilor noastre de consultanta in dezvoltare organizationala, clientii nostri ne solicita recrutarea de pozitii de middle si top-management.

Clientul nostru, UN ACTOR IMPORTANT AL PIETEI DE RETAIL DIN ROMANIA, urmareste sa isi deschida in 2006 un nou HYPERMARKET la Cluj-Napoca.