JAVA DEVELOPER

AROBS Transilvania Software S.R.L

20-09-2007 | EXPIRA LA 20-10-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Java Developer


CERINTE

· 1 year of Java/J2EE development experience;
· Knowledge of the following: MVC model, UI Architecture (Struts, JSP, JavaScript), Servlets, JDBC;
· Spring / Hibernate / JBoss are a plus;
· Fluent communication skills in written and spoken English are essential.


BENEFICII OFERITE

-Flexitime
-good salary package and other incentives
-Excellent working conditions
-In-house and abroad training


DESCRIEREA FIRMEI

AROBS(www.arobs.com - www.arobs.ro) activeaza in domeniul dezvoltarii solutiilor software atat pentru piata romaneasca cat si pentru cea externa din 1998. La ora actuala activitatea de desfasoara in sediul central in Cluj-Napoca si in filiala in Bucuresti. In 2007 se preconizeza deschiderea unui punct de lucru in tarile nordice datorita multelor proiecte in desfasurare cu firme din zona.

AROBS s-a dublat in 2006, ajungind la aproape 100 de persoane si este una dintre firmele care au ceva de spus pe piata din Romania. Cifra de afaceri in 2006 a ajuns la 2,3 mil crestere de 173% fata de 2005.

Echipa ARoBS este alcatuit din programatori sau analisti programatori si analistei de business, project manageri si team leaderi cu experienta in lucrul cu cele mai noi tehnologii: .Net, Java (J2EE), C#, C++).
Proiectele AROBS cuprind: aplicatii software pentru aplicatii mobile pe platforme diverse: Palm/Windows/Symbian), aplicatii GPS localizare flota, aplicatii e-banking sau insurance, aplicatii pentru sisteme de navigare mobile, gestiunea personalului in Aeroporturi, platforme de jocuri, etc.

AROBS si-a consolidat pozitia pe piata internationala de solutii IT prin incheierea unui parteneriat strategic cu grupul finlandez Hotelzon – lider mondial in rezervari hoteliere si aplicatii software destinate industriei hoteliere. Hotlezon a devenit astfel actionar in AROBS si se ocupa in mod activ de achizitia de proiecte in tarile nordice.

AROBS este business partner IBM si PALM, partener certificat Microsoft si membru ANIS si ARIES si are un rol activ in aceste asociatii.

Ce veti gasi in AROBS?
Un mediu de lucru placut, o atmosfera calda si colegiala si proiecte challenging de mare anvergura si o evolutie profesionala continua.

Vizitati acum www.arobs.ro; www.arobs.com pentru pozitiile vacante!