inginer proiectant alimentari si canalizari (instalatii)

sc aqua prociv proiect srl

24-03-2015 | EXPIRA LA 24-03-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

- proiectare retele de alimentare cu apa si apa uzata pentru toate fazele: SF, PTh, DTAC, D.E. (elaborare breviare de calcul, dimensionarea obiectelor cum ar fi -captari, aductiuni, gospodarii de apa, statii de pompare,statii de clorinare, retele de distributie apa potabila, retele de canalizare menajera si pluviala ,statii de epurare intocmire memorii tehnice, caiete de sarcini antemasuratori si liste de cantitati, documentatii pentru obtinerea certificatului de urbanism si avizelor si acordurilor solicitate prin acesta etc . ).


CERINTE

- Cunostinte foarte bune de Autocad, MS Office
- Cunostinte ample in elaborarea si implementarea proiectelor pentru sistemele de alimentare si canalizare pentru fazele SF, PTh, DTAC, D.E.(elaborare breviare de calcul, dimensionarea obiectelor cum ar fi -captari, aductiuni, gospodarii de apa, statii de pompare,statii de clorinare, retele de distributie apa potabila, retele de canalizare menajera si pluviala ,statii de epurare intocmire memorii tehnice, caiete de sarcini antemasuratori si liste de cantitati, documentatii pentru obtinerea certificatului de urbanism si avizelor si acordurilor solicitate prin acesta etc . ).
Cunostinte privind legislatia in vigoare aplicabila pentru intocmirea proiectelor(HG 28/2008, Ord. 863/2008 , Legea 50/1991 etc) precum si cunoasterea principalelor standarde /normative/ghiduri de proiectare .
Experienta minim 3 ani.
Abilitate in lucrul cu calculatorul si abilitate in invatare softuri de proiectare. Spirit de echipa.


DESCRIEREA FIRMEI

servicii de proiectare in domeniul infrastructurii: hidrotehnice, drumuri, alimentari si canalizari, civile si industriale