Happy Tour Cluj angajeaza Director de Agentie

Happy Tour Cluj

27-05-2013 | EXPIRA LA 29-05-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

Happy Tour Cluj angajeaza Director de Agentie cu experienta.


CERINTE

Experienta in domeniul turismului minim 3 ani.
Studii superioare finalizate
Min 2 limbi straine de circulatie internationala
Experienta intr-o post similar minim 3 ani
Cunostinte operare PC


BENEFICII OFERITE

Pachet de beneficii motivant

Mediu de munca placut, dinamic


DESCRIEREA FIRMEI

Călătoria, aventura, distracția, vacanțele petrecute în cele mai bune locații și în cele mai bune condiții, sunt ingredientele pe care Nish Travel le folosește pentru a vă oferi tot ceea ce vă doriți de la o vacanță de vis.

Adițional, personalul calificat și pregătit să vă ofere asistență continuă este motivat pentru a oferi cele mai bune servicii. Alături de noi, dumnevoastră vă veți simți excelent în vacanța de vis pe care o așteptați de atâta timp.

Expertiza în domeniul turismului, experiența îndelungată în această branșă destul de exclusivistă ne face să ne situăm în vecinătatea liderilor din acest domeniu. Serviciile de înaltă calitate, ofertele extrem de atrăgătoare și apropierea de dumneavoastră ca și client ne situează pe o treaptă calitativă superioară. Suntem mereu în căutarea satisfacerii clienților și urmărim mulțumirea dumneavoastră. Cu noi trebuie să vă simțiți în siguranță și să vă doriți să reveniți și a doua oară.

Din punct de vedere al experienței, fiecare membru al echipei are în CV turismul ca și activitate principală și referințe legate de relațiile directe cu clienții. În acest fel, scopul nostru principal este mai ușor de dus la îndeplinire și finalitatea relațiilor dintre noi și dumneavoastră este una de prietenie și , sperăm noi, de lungă durată. Continuitatea relațiilor ne arată că serviciile noastre sunt de calitate, că dumneavoastră ca și clienți sunteți mulțumiți și că destinațiile pe care le oferim și le promovăm sunt ceea ce vă doriți.