Formator IT

Euroaptitudini SA

02-07-2012 | EXPIRA LA 04-07-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

EUROaptitudini promoveaza excelenta in educatie si Permisul European de Conducere a Computerului, ca standard recunoscut international pentru instruirea si certificarea abilitatilor de utilizare a computerului.

EUROaptitudini dezvolta o franciza interna, pentru organizarea unitara a cursurilor axata pe activitati practice, al caror scop este dezvoltarea competentelor practice de utilizare a computerului. Maniera interactiva de predare, si metodele EUROaptitudini, asigura succesul cursantilor nostri in cariera si mai ales la examenele pentru obtinerea certificatului recunoscut international ECDL, mandrindu-ne cu o rata de promovabilitate a examenelor de peste 90%.

Fundamentul succesului inregistrat pana acum, si confirmat de ECDL ROMANIA prin premiul pentru ,,Cel mai bun centru ECDL din Bucuresti” pentru activitatea din 2009, este reprezentat de echipa noastra de traineri si pasiunea acestora pentru activitatile desfasurate in cadrul companiei.

EUROaptitudini cauta sa-si mareasca echipa de traineri pentru a asigura o acoperire nationala, pentru serviciile de instruire si de certificare ECDL.

Trainerii din cadrul echipei EUROaptitudini se ocupa cu:

- Organizarea sesiunilor de instruire si de certificare ECDL la sediul EUROaptitudini si la sediul clientilor nostrii.
- Predarea cursurilor de utilizare PC in conformitate cu programa ECDL si metodele de instruire specifice ale EUROaptitudini
- Rezolvarea de simulari de examene ECDL impreuna cu participantii la curs
- Supervizarea si evaluarea cursantilor in cadrul programelor de certificare ECDL
- Intocmirea de raportari periodice privind evolutia cursurilor si satisfactia participantilor la curs
- Consultanta pentru identificarea nevoilor de instruire ulterioara a clientilor nostrii.


CERINTE

- Student sau absolvent al unei facultati cu profil IT (Informatica, Politehnica, ASE etc)
- Abilitati pedagogice
- Cunostinte avansate de utilizare a computerului, (sisteme de operare Windows, Linux etc.) si a pachetului Office (Microsoft Office sau Open Office)
- Cunostinte limba engleza
- Rabdare si perseverenta
- Orientare catre client
- Detinerea permisului ECDL reprezinta un avantaj
- Detinerea calificarii de Formator, este obligatorie sau este necesara experienta didactica in curs

Candidatii selectati vor trebui sa se prezinte la o intalnire in Brasov (in functie de proximitatea geografica) in cadrul careia vor fi nevoiti sa sustina o lectie demonstrativa dintr-o tematica specifica a programei ECDL.

Pentru mai multe informatii referitoare la programul de instruire si certificare ECDL va rugam sa vizitati site-urile : www.ecdl.com, www.ecdl.org.ro, www.euroaptitudini.ro

Va asiguram ca vom lua in considerare toate aplicatiile primite, si va rugam sa prezentati o justificare pentru toate informatiile furnizate in C.V.-urile dumneavoastra.


BENEFICII OFERITE

Se lucreaza pe perioada de proiect si anume intre 2- 6 luni si se predau cursuri IT pentru clienti externi la sediul clientului in judetele: Cluj, Mures, Bistrita nasaud, Salaj/

Salariul net lunar in functie de orele predate este de 3000 - 6000 lei.


DESCRIEREA FIRMEI

EUROaptitudini se defineşte printr-o abordare diferită a conceptului de training – educaţie a adulţilor - într-o manieră profesională şi eficientă, dedicată nevoilor exacte ale acestora pe piaţa de specialitate. Grupul EUROaptitudini a urmărit întotdeauna calitatea serviciilor oferite, alegând să colaboreze cu instituţii prestigioase şi să ofere certificări internaţionale de înalt renume, precum ECDL, WIFI, BULATS, TOEFL.