ERP/IT Sales Representative - zona Transilvania

Grafton Recruitment

05-03-2008 | EXPIRA LA 04-04-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

-


CERINTE

Grafton Recruitment cauta pentru clientul sau, un frurnizor important de solutii informatice, cu peste 20 de ani de existenta si o solida reputatie pe piata internationala un Reprezentant de Vanzari Business to Business pentru zona Transilvania.

Candidatii eligibili ar trebui sa indeplineasca urmatoarele conditii:
- Nivel experienta 2 ani in ramura IT
- Abilitati de comunicare cu managementul superior
- Identificarea exacta a nevoilor clientului - vanzare consultativa
- Elaborarea si negocierea ofertelor
- Disponibilitatea de a calatori in tara
- Absolvent de studii superioare
- Limba engleza - fluent


BENEFICII OFERITE

- se ofera training
- mediu de lucru profesional, structurat
- pachet salarial competitiv


DESCRIEREA FIRMEI

Fondata in 1982, Grafton Recruitment a devenit o firma de renume mondial in domeniul furnizarii de solutii de top in Resurse Umane, inregistrand o crestere impresionanta in ultimii 5 ani de activitate. Reteaua formata din 76 de sucursale operationale acopera in prezent 19 tari, dintre care amintim: Marea Britanie, Irlanda, Chile, China, Cehia, Slovacia, Hong Kong, Ungaria, Polonia, Lituania, Romania, Rusia, Singapore, Portugalia, Franta, Austria, Belgia, Turcia si Emiratele Arabe Unite.

Oferim in prezent recrutare si selectie de personal permanent sau temporar in aproape toate domeniile de activitate. Pe parcursul dezvoltarii noastre, am construit o impresionanta echipa de specialisti si consultanti cu solide cunostinte si experienta in Finante, Contabilitate si Banci, IT & Telecomunicatii, Inginerie, Administratie, Resurse Umane & Legal, Pharma, Vanzari si Marketing sau plasare de personal temporar. Suntem afiliati mai multor organizatii internationale cu vasta expertiza in domeniu. Grafton Recruitment a primit de doua ori distinctia “Queen¿s Award for Enterprise”, decernat? companiilor de top din Marea Britanie.