Economist cu experienta

SC NET BRINEL SA

10-06-2006 | EXPIRA LA 16-06-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

Activitati specifice de contabilitate generala si de gestiune;
Aplicarea IAS;
Coordonarea activitatii de contabilitate;


CERINTE

Studii unversitare de specialitate;
Experienta in domeniul contabil de minim 2 ani;
Limba engleza nivel avansat;
Operare PC nivel avansat : MS Office, Excel, Word, avantaj ERP (Scala/ Navision);
Experienta intr-o companie multinationala constitiuie un avantaj.


BENEFICII OFERITE

Nu rata ocazia de a lucra intr-un domeniu foarte dinamic, tehnologia informatiei, si in cadrul uneia dintre cele mai importante companii IT din Romania. La noi poti fi inclus in programe de dezvoltare si perfectionare profesionala iar mediul profesionist de lucru alaturi de colegi cu experienta te va ajuta sa te simti bine si sa devii cat mai repede un membru al echipei BRINEL!


DESCRIEREA FIRMEI

BRINEL S.A. este o companie activa incepand cu anul 1991 in industria tehnologiei informatiei din Romania, avand sediul central in Cluj-Napoca.
In prezent BRINEL este un Centru de competenta IT pentru solutii de inalta calitate - System Integrator, Dezvoltator de Software si Producator de calculatoare: ALPIS - brand national.
Certificatele obtinute de angajati, parteneriatele strategice incheiate cu companii IT de varf la nivel mondial precum HP, Microsoft, Allied Telesyn, CITRIX si relatiile foarte strânse cu IBM, Intel, LG, QDI, CISCO, Avaya Communications, Apacer, proiectele IT pe care le-am implementat, calitatea produselor si serviciilor pe care le-am oferit in ultimii 13 ani ne-au ajutat sa actionam eficient in fata tuturor provocarilor pe piata romaneasca de IT.