Designer, Senior Designer, DTP

Branzas

24-11-2007 | EXPIRA LA 24-12-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Cautam noi colegi pentru a intregi echipa de creatie, implicati, talentati si responsabili pentru care a fi Designer inseamna un mod de viata si de gandire. Sunt deschise pozitiile de Senior Designer, Designer si DTP Specialist.


CERINTE

Echipa de creatie, impreuna cu consultantii nostri analizeaza, creaza si implementeaza proiecte de anvergura pentru companii romanesti si multinationale. Proiectele Branzas sunt atat pentru consumer cat si pentru corporate branding.
Relationarea in echipa, conjugarea eforturilor, talentul, placerea de a crea, responsabilitatea si capacitatea de a (re)inventa in permanenta sunt principalele atribute pe care noi nostri colegi trebuie sa le aiba. Ideile si capacitatea de a le pune in practica vor sta la baza carierei tale in compania noastra, fiind rasplatite pe masura.
Asteptam CV-ul si portofoliul vostru in format pdf.


DESCRIEREA FIRMEI

Branzas, infiintata in 1994 este prima companie de consultanta de branding si design din Romania. Branzas este compania care a pus bazele industriei fiind un pionier in dezvoltarea unei echipe creative stabile si inovatoare, a uneltelor si proceselor proprii de lucru, avand in portofoliu branduri romanesti si internationale din cele mai diverse industrii.
Branzas este partener exclusiv Interbrand (www.interbrand.com).