Curs acreditat ANC Consilier pentru dezvoltare personala

Procariera

21-01-2016 | EXPIRA LA 20-02-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Perioada de desfăşurare: 1 - 10 martie 2016
Perioada de înscrieri: pana in 26 februarie 2016

Cursul Consilier pentru dezvoltare personala cod COR 242324 este un curs acreditat de Autoritatea Nationala pentru Calificari, Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale, diploma fiind recunoscuta atat in Romania, cat si in Uniunea Europeana.

Care este obiectivul acestui curs?
• Cunoasterea de sine si managementul personal, realizate pentru imbunatatirea tuturor aspectelor vietii: personal, social, profesional, financiar;
• Dobandirea de cunostinte, abilitati, tehnici, instrumente si aptitudini necesare practicarii ocupatiei de Consilier pentru dezvoltare personala;
• Invatarea si perfectionarea continua;
• Imbunatatirea calitatii vietii prin: mentinerea motivatiei, prestatia muncii cu sens, sanatate holistica, rezultate satisfacatoare pe masura muncii depuse, relatii constructive cu cei din jur.


CERINTE

Documente necesare pentru înscriere:
- copie dupa cartea de identitate,
- copie diploma de studii de la ultimul nivel de studii absolvite (licenta sau master),
- CV in limba romana.


BENEFICII OFERITE

Obtinerea unei certificari nationale si internationale care iti ofera posibilitatea practicarii ocupatiei de Consilier pentru dezvoltare personala in cadrul propriului cabinet de libera practica/ propriei firme sau ca parte din echipe de dezvoltare umana a unor companii.

Taxa de inscriere este de 700 lei
Important! – studenții și absolvenții UBB beneficiază de o reducere de 100 lei la taxa de înscriere la curs.

Traineri din cadrul Universitatii Babes-Bolyai, cu vasta experienta in formare personala si profesionala, in cunoasterea umana, cu roluri active si rezultate pozitive in domeniul dezvoltarii personale in Romania.

Furnizorul de formare este Universitate Babes-Bolyai


DESCRIEREA FIRMEI

Proiectul „Dezvoltarea carierei prin consilierea și formarea profesională a forței de muncă cu studii superioare”, contract POSDRU /132/5.1/G/135285 cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.