Coordonator cablari structurate

NET BRINEL SA

05-11-2007 | EXPIRA LA 05-12-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Coordoneaza lucrari de cablari structurate;

Stabile¿te obiective pentru echipa de instalatori de pe teren ( sub-contractare);
Supravegheaza lucrarile la fata locului; se deplaseaza pe teren;
Evalueaz¿, monitorizeaz¿ ¿i controleaz¿ performan¿ele echipelor de instalare cablari structurate;
Se deplaseaz¿ la beneficiar împreun¿ cu proiectantul ¿i stabilesc de comun acord traseul re¿elei;
Pe baza devizului ¿i a antem¿sur¿torii realizate de proiectant, face aprovizionarea cu materiale ¿i stabile¿te programul de lucru;
Sprijin¿ echipa de instalatori la realizarea proiectului de cablare structurat¿;
Pred¿ lucrarea beneficiarului;


CERINTE

Cunostinte si experienta in cablari structurate ( sa fi fost implicat in astfel de activitati);
Capacitatea de a lucra in echipa / de a urmari obiective de echipa;
Persoana ordonata, structurata care sa poata gestiona documente specifice.


DESCRIEREA FIRMEI

BRINEL si-a inceput activitatea in anul 1991, in Cluj-Napoca, fiind in prezent unul din principalii furnizori romani de solutii informatice la cheie, prin integrarea de software, hardware si comunicatii si oferirea unui pachet complet de servicii. De asemenea, BRINEL s-a impus pe piata romaneasca de IT ca producator de calculatoare si ca dezvoltator si implementator de aplicatii software pentru managementul afacerilor. Mai mult, echipa BRINEL beneficiaza deja de experienta in implementarea in companii romanesti a unor aplicatii internationale de planificare a resurselor intreprinderii – ERP.

Parteneriatele strategice incheiate cu companii IT de varf la nivel mondial – HP, Microsoft, IBM, Allied Telesyn, Intel etc. – asigura dezvoltarea unei oferte complete de produse si servicii competitive, bazate pe cele mai inalte competente si tehnologii.
Punem in slujba dumneavoastra o echipa dinamica de peste 150 de oameni care lucreaza impreuna pentru a va asigura succesul. Locatiile de baza ale companiei noastre sunt Cluj-Napoca, Bucuresti, Timisoara si Oradea. Certificarile obtinute de angajati de la marile nume IT ofera garantia expertizei si profesionalismului nostru. Avem de partea noastra avantajul unei echipe puternice care a facut posibila obtinerea unor rezultate de invidiat pe piata romaneasca de IT: o cifra de afaceri de peste 500 miliarde lei in 2004.