Content Marketeer / Online Copywriter

IBC focus

09-10-2012 | EXPIRA LA 11-10-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

In IBC, tot ce facem este 100% marketing, si mai mult, folosim cele mai bune practici care doar in firmele internationale se aplica corect.
Jobul tau va presupune realizarea de content (continut scris) pentru campaniile de emailing care le realizam pentru clientii nostri si chiar pentru newsletter-ele, site-urile, blogul nostru, si inclusiv pentru presa, care ne citeaza destul de des.


CERINTE

Noi abordam lucrurile mai ... altfel: cu multa creativitate, capabili sa intelegem business-ul clientilor nostri, si cu o excelenta comunicare cu clientul, reusim ca apoi sa aducem rezultate masurabile prin campaniile online pentru clientii nostri. Aceste calitati le cautam si la tine.

De aceea, este important sa stim ca esti pasionat de online: ai probabil deja un blog sau ai scris articole. Este important daca aplici la noi sa ne trimiti ce ai lucrat ca sa vedem daca suntem pe aceeasi lungime de unda - sau macar o scrisoare deosebita cu care sa ne demonstrezi ca meriti job-ul.

Inca o data, pe scurt, punctele 'de bifat' dupa care vom face recrutarile:
- ai un blog sau ai scris articole sau continut online/offline
- esti capabil(a) sa extragi ideea dintr-o informatie si sa o transpui intr-un mod original si relevant pentru client
- poti sa sustii o parere si sa o comunici verbal in fata altcuiva
- creativitatea este unul din prietenii tai :)


BENEFICII OFERITE

-bonuri de masa
-telefon de firma


DESCRIEREA FIRMEI

Cu ce se ocupa IBC? Foarte pe scurt: IBC este o companie 100% de marketing care ofera instrumente de vanzari&marketing firmelor din domeniul constructiilor.. Mai detaliat: oferim diverse servicii - incepand de la date despre tot ce se construieste in Romania pana la campanii generatoare de comenzi pentru clientii nostri. Si mai detaliat: vezi pe www.ibcfocus.ro sau da o cautare pe google dupa IBC Focus...