CONTABIL

BRIARI S IND SA

11-07-2008 | EXPIRA LA 17-07-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Postul de contabil in cadrul Briari's Ind. face parte din departamentul financiar contabil al punctului de lucru Cluj Napoca. Acesta implica activitati de: facturare, realizarea si introducerea casei in programul de contabilitate, intocmirea documentelor pentru banca, prelucrarea delegatiilor si a bonurilor de alimentare si realizarea platilor catre furnizori.


CERINTE

Comapania Briari's Ind. este in cautarea unui specialist in contabilitate, o pesoana cu experienta de minim 2 ani in aceasta arie de activitate.
Sunt necesare studiile superioare finalizate in domeniul economic, iar cunoasterea unui program de contabilitate reprezinta un avantaj.


DESCRIEREA FIRMEI

BRIARI\\\'S IND SA, companie puternica si dinamica, este dealer autorizat IVECO, ASTRA si NEW HOLLAND CONSTRUCTION in zonele Transilvania - Cluj Napoca si Oltenia (Craiova, Slatina, Targu Jiu, Ramnicu Valcea). Din mai 2005 Briari\\\'s a deschis si un punct de lucru in Bucuresti.
Anul 2006 a coincis cu extinderea activitatii comerciale a Briari\\\'s. Gamelor IVECO si Irisbus li s-au adaugat in portofoliul BRIARI’S gama de Vehicule Specializate pentru Constructii - ASTRA si gama utilajelor de dislocat, transport si manipulat Case New Holland.

www.briaris.ro