Consultant Navision

Navirom Business Solutions

18-12-2013 | EXPIRA LA 20-12-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

NAVIROM isi doreste noi membrii in echipa sa. Pozitia oferita este de Consultant Microsoft Dynamics NAV in proiecte de suport si implementare a Microsoft Dynamics NAV, modulele Management FINANCIAR (Financials), DISTRIBUTIE (Warehouse), GESTIUNE (Trade & Inventory) si PRODUCTIE.

Aceasta pozitie presupune:
- Participarea la proiecte in cadrul echipei de suport Microsoft Dynamics Nav, partea de analiza, parametrizare si customizare a aplicatiei;
- Intelegerea modelelor si proceselor de afacere ale clientilor si cerintele acestora;
- Intocmirea si sustinerea materialelor (analize, propuneri, plan de lucru, functionalitati, manuale de utilizare) in fata clientilor;
- Ofera solutii tehnice pentru rezolvarea problemelor aparute (analizeaza informatiile privind incidentele semnalate, solicita informatii suplimentare atunci cand este cazul, reproduce incidentele software semnalate de utilizatori pe baze de date de test, rezolva incidentele);
- suport telefonic acordat clientilor;
- participarea la pregatirea utilizatorilor finali ai solutiei prin sesiuni de training.


CERINTE

Pentru a indeplini cu succes sarcinile postului este necesara detinerea a cel putin uneia din urmatoarele certificate Microsoft:
- Microsoft Dynamics NAV 2009 Financial Management
- Microsoft Dynamics NAV 2009 Installation & Configuration
- Microsoft Dynamics NAV 2009 Trade & Inventory
- Microsoft Dynamics NAV 2009 Warehouse Management.
- Microsoft Dynamics NAV 2009 Manufacturing.

Pe langa acestea sunt necesare:
- cunostinte de contabilitate de gestiune;
- experienta in proiecte de implementare si suport a solutiei Microsoft Dynamics NAV;
- seriozitate, rabdare si perseverenta;
- diplomatie si limbaj economic;
- comunicare eficienta cu ceilalti membrii ai echipei si cu clientii;
- limba engleza (scris si conversational) la nivel bun;
- cunostinte foarte bune de operare Word, Excel, Power Point, Outlook;
- dorinta de a dezvolta o cariera in acest domeniu, de motivare prin certificare, adaptabilitate, invatare rapida;
- disponibilitate pentru scurte deplasari.

Studii finalizate sau in curs: Cibernetica, Contabilitate, Finante (sau alte facultati de profil economic), Automatica si Calculatoare.


BENEFICII OFERITE

- Mediu de lucru tanar si profesional in cadrul unei Companii Dinamice si Flexibile in care se pune accent pe Certificari, Experienta si Remunerarea lor.
- Pregatire profesionala in cadrul firmei;
- Perspectiva de a deveni Senior Consultant
- Salariu motivant.
- Laptop si Telefon Serviciu


DESCRIEREA FIRMEI

Succesul si ascensiunea firmei noastre este datorata echipei NAVIROM. De aceea, suntem mereu in cautare de noi candidati dornici sa-si puna in valoare aptitudinile si cunostintele profesionale, interesati in construirea unei cariere profesionale in domeniul consultantei in implementari de solutii software.

NAVIROM a fost infiintata in 2006 prin participarea la acea vreme a fondatorului companiei in cadrul Echipelor marilor Implementatori de Navision(Brinel, LLP, ROMSYS si Novensys). Din 2007 NAVIROM s-a concentrat pe cerificarea ca si Dezvoltator de Navision. Anul 2008 a adus colaborari importante cu unele dintre cele mai mari companii din domeniile DISTRIBUITE si PRODUCTIE a Instalatiilor Electrice, DECORATIUNI si AMENAJARI Interioare. Din anul 2013 s-a constituit ca si Companie Distincta in oferirea de servicii de consultanta si dezvoltare a Solutiei Microsoft Dynamics Nav dar si de Management, Auditare si Implementare Proiecte Informatice.
In aceste moment, NAVIROM isi propune sa devina partener Microsoft pentru solutii ERP si sa ofere clientilor sai o mai buna intelegere si customizare a solutiei Microsoft Dynamics NAV.

Pentru a ne cunoaste mai bine viziteaza site-ul nostru: www.navirom.ro