Consultant fonduri europene

SC SADC EXPERT CONSULTING SRL

17-07-2014 | EXPIRA LA 19-07-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Vrei o carieră în managementul proiectelor europene?
Eşti o persoană căreia îi place să lucreze cu oameni?
Ești atent la detalii?
Asimilezi repede informaţii noi?
Dacă da, aplică la S.C. SADC EXPERT CONSULTING SRL
Ce oferim?
Un program de internship desfasurat pe o perioada de 8 saptamani cu POSIBILITATE CERTA DE ANGAJARE, in care sa inveti consiliere privind oportunitățile de finanțare, intocmirea documentației necesară cererii de finanțare si management de proiect. Vrem sa te ajutam sa te descoperi si sa faci primii pasi spre cariera pe care ti-o doresti.


CERINTE

Ce cautam?
O persoana responsabila si cu energie pozitiva, student sau absolvent de studii superioare în ştiinţe sociale, economice sau juridice!
Un intern curios, dornic sa invete cat mai mult despre consultanta pe proiecte europene si orientat spre dezvoltarea sa personala si profesionala.
Daca ai cunostinte de limba engleza sau franceza, ai carnet de conducere categoria B si vrei sa-ti dezvolti abilitatile de planificare, organizare si lucru in echipa – te asteptam sa ne cunoastem.


DESCRIEREA FIRMEI

S.C. SADC EXPERT CONSULTING S.R.L. este o societate comercială cu sediul în Cluj-Napoca, având o vastă experiență în domeniul accesării și implementării de proiecte finanțate atât din fonduri europene nerambursabile, cât și din fonduri guvernamentale.