Consultant ERP- domeniul Financiar si Logistica

SC NET BRINEL SA

28-04-2006 | EXPIRA LA 04-05-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

Consultantul in implementarea unei solutii informatice de tip ERP va fi direct implicat in:
-analiza nevoilor de bussiness ale clientului pe domeniul in care are expertiza;
-alcatuieste documente de analiza si dezvoltare;
-consultanta in implementarea solutiei software;
-evaluarea (impreuna cu clientul si programatorii dezvoltatori) posibilitatilor si eficientei customizarii solutiei;
- instruieste clientii in utilizarea aplicatie;
-lucreaza in echipa cu utilizatorii cheie in identificarea formei cele mai potrivite de utilizare a noii aplicatii;


CERINTE

-are studii superioare economice, tehnologia prelucrarii carnii, dar nu numai;
-are experienta practica si cunostinte teoretice in domeniu ( Financiar / Logistica/prelucrarea carnii);
-are experienta de lucru de min. 2 ani cu solutii de gestiune si management a intreprinderii de tipul Entreprise Resource Planning;
-un avantaj il reprezinta experienta de minim 2 ani in implementarea solutiilor de tip ERP;
-cunoaste procedurile, instrumentele si metodologiile de implementare a unei solutii ERP;
-excelente abilitati de comunicare empatica si asertiva cu clientii si colegii
-gandire matura, capacitate de analiza si sinteza;
-flexibilitate si deschidere fata de un stil de lucru la standarde occidentale;


BENEFICII OFERITE

O cariera la BRINEL- Nu rata ocazia de a lucra intr-un domeniu foarte dinamic, tehnologia informatiei, si in cadrul uneia dintre cele mai importante companii IT din Romania. La noi poti fi inclus in programe de dezvoltare si perfectionare profesionala iar mediul profesionist de lucru alaturi de colegi cu experienta te va ajuta sa te simti bine si sa devii cat mai repede un membru al echipei BRINEL.
Pregateste-te sa devii unul din specialistii instruiti de traineri de renume european, practicieni de succes, sa te certifici intr-un domeniu de viitor, lucrand cu una dintre cele mai cautate aplicatii informatice din Europa. Intra in echipa Navision Solution Center, partener Microsoft, pentru a duce experienta ta profesionala la un alt nivel de excelenta!


DESCRIEREA FIRMEI

BRINEL si-a inceput activitatea in anul 1991, in Cluj-Napoca, fiind in prezent unul din principalii furnizori romani de solutii informatice la cheie, prin integrarea de software, hardware si comunicatii si oferirea unui pachet complet de servicii. De asemenea, BRINEL s-a impus pe piata romaneasca de IT ca producator de calculatoare si ca dezvoltator si implementator de aplicatii software pentru managementul afacerilor. Mai mult, echipa BRINEL beneficiaza deja de experienta in implementarea in companii romanesti a unor aplicatii internationale de planificare a resurselor intreprinderii ¿ ERP.

Parteneriatele strategice incheiate cu companii IT de varf la nivel mondial ¿ HP, Microsoft, IBM, Allied Telesyn, Intel etc. ¿ asigura dezvoltarea unei oferte complete de produse si servicii competitive, bazate pe cele mai inalte competente si tehnologii.
Punem in slujba dumneavoastra o echipa dinamica de peste 150 de oameni care lucreaza impreuna pentru a va asigura succesul. Locatiile de baza ale companiei noastre sunt Cluj-Napoca, Bucuresti, Timisoara si Oradea. Certificarile obtinute de angajati de la marile nume IT ofera garantia expertizei si profesionalismului nostru. Avem de partea noastra avantajul unei echipe puternice care a facut posibila obtinerea unor rezultate de invidiat pe piata romaneasca de IT: o cifra de afaceri de peste 500 miliarde lei in 2004.