Consultant Credite-Cluj Napoca

CREDIT TEAM

14-09-2008 | EXPIRA LA 20-09-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Acordarea de consultanta finaciara persoanelor interesate in contractarea unui imprumut bancar si nonbancar.


CERINTE

Consultantii ce vor face parte din Grupul CREDITTEAM trebuie sa fie persoane comunicative si dornice de a cumula cat mai multe informatii din domeniuluui brokerajului bancar .Experienta in domenii similare cu cel al vanzarilor si domeniului bancar prezinta un avantaj dar nu o cerinta obligatorie pentru cei ce doresc sa se afirme in cadrul CREDITTEAM .
Studiile superioare ( finalizate sau in curs ) alaturi de cunostinte de baza in utilizare aplicatiilor Office ( Excel si Word ) sunt necesare pentru accesare cu usurinta a aplicatiilor de calcul folosite in domeniu .


BENEFICII OFERITE

- Venit 1000 RON garantat lunar
- Venituri lunare din comisioane
- Bonusuri lunare in functie de performanta , masina de serviciu
- Telefon de serviciu
- Asigurarea unui training de specialitate


DESCRIEREA FIRMEI

Credit Team este o companie de consultanta ce ofera solutii rapide de finantare, atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice.Ne aflam in plin proces de extindere si ne facem in continuare remarcati prin prestarea unor servicii de calitate orientate catre necesitatile clientilor. Ne diferentiaza promptitudinea si profesionalismul cu care venim in intampinarea nevoilor din ce in ce mai diversificate in domeniul serviciilor bancare. Succesul este partenerul nostru fidel. Asteptam sa te alaturi noua!