CONSILIER SERVICE

Arobs Transilvania Software

10-11-2008 | EXPIRA LA 16-11-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Mentinerea legaturii cu clientii in vederea solutionarii cerintelor acestora,
- Insusirea caracteristicilor tehnice ale aparatelor (pda-uri, smartphones),
- Asigurarea asistentei tehnice si service-ului pentru aparatele comercializate,
- Evidenta/Inregistrarea documentelor necesare in baza de date,
- Preluarea si testarea terminalelor,
- Mentinerea evidentei garantiilor acordate clientilor.


CERINTE

- Studii superioare,
- Abilitati tehnice,
- Excelente abilitati de comunicare si relationare,
- Experienta relevanta in domeniu,
- Bune cunostinte operare PC (Word, Excel).


DESCRIEREA FIRMEI

AROBS(www.arobs.com - www.arobs.ro) activeaza in domeniul dezvoltarii solutiilor software atat pentru piata romaneasca cat si pentru cea externa din 1998. La ora actuala activitatea de desfasoara in sediul central in Cluj-Napoca si in filiala in Bucuresti.

AROBS este o firma care s-a dublat in 2006, ajungind la peste 100 de persoane si este una dintre firmele care au ceva de spus pe piata din Romania.

Echipa ARoBS este alcatuit din programatori/analisti programatori cu un grad ridicat de specializare si experienta in lucrul cu cele mai noi tehnologii .Net, Java (J2EE), C#, C++).si pe proiecte din domeniul aplicatiilor pe terminale mobile (Palm/Windows/Symbian), aplicatii GPS localizare flota, aplicatii e-banking sau insurance, aplicatii pentru sisteme de navigare mobile, etc.

AROBS si-a consolidat pozitia pe piata internationala de solutii IT prin incheierea unui parteneriat strategic cu grupul finlandez Hotelzon – lider mondial in rezervari hoteliere si aplicatii software destinate industriei hoteliere. Hotlezon a devenit astfel actionar in AROBS si se ocupa in mod activ de achizitia de proiecte in tarile nordice.

AROBS este business partner IBM si PALM, partener certificat Microsoft si membru ANIS si ARIES si are un rol activ in aceste asociatii.

Ce veti gasi in AROBS?
Un mediu de lucru placut, o atmosfera calda si colegiala si proiecte challenging de mare anvergura si e evolutie profesionala continua.

Daca vrei sa iti pui in valoare profesionalismul si experienta sau numai entuziasmul, daca iti plac provocarile si vrei sa iti construiesti o cariera de succes intr-o firma ce incurajeaza performanta, initiativa, spiritul de echipa, comunicarea trimite un CV acum la job@arobs.ro.

Vizitati acum www.arobs.ro; www.arobs.com pentru pozitiile vacante!