Consilier Senior

Body Nature Romania

07-04-2014 | EXPIRA LA 09-04-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Cauti un job?! Poate te potrivesti cu noi!

Ce iti putem oferi?!
Un mediu de munca fericit, o organizatie axata pe oameni si nevoile lor, o companie multinationala, cu o viziune globala!
- O bonificatie motivanta cu beneficii si extra-beneficii.
- O echipa care sa te sustina si sa te sprijine!
- Experienta unica in contextul pietei de munca din Romania!
Produse BIO!
Daca esti interesat de propunerea noastra de angajare, trimite un email la adresa bio (at) body-nature . ro, impreuna cu un CV si spune-ne de ce crezi ca ti se potriveste acest job!

Mult succes!


CERINTE

Uite cum ne dorim sa stii si ce ne-ar placea sa ai:
- Ne-am dori sa iubesti produsele BIO si mai mult sa intelegi ca ele nu sunt o moda, ci o necesitate pentru sanatatea tuturor;

- Sa crezi ca poti avea succes si sa te anime ideea de a face parte dintr-o organizatie de succes!

- Ni se pare important sa fi avut o experienta relevanta (2 3 ani) intr o companie de vanzari directe;

- Sa iti placa oamenii! Ba nu, sa iubesti oamenii! Sa stii sa aduni oameni in jurul tau, sa ii motivezi si sa iti exprimi catre ei viziunea, ideile si asteptarile!

- Consideram importante abilitatile tale de: lider, intreprinzator, bun comunicator, a fi eficient, responsabil si bine organizat!

- Deasemenea, atitudinile pe care le cautam sunt: inovatia, voia buna, optimismul si orientarea spre solutii!
- Orientarea spre rezultat, este o cerinta care ne-ar impresiona! :-)


BENEFICII OFERITE

Particularizat


DESCRIEREA FIRMEI

Body Nature, este pionierul produselor care ocrotesc sănătatea şi siguranţa omului şi a mediului înconjurător, pornind de la conceperea, fabricaţia şi distribuţia lor.
Compania noastră a optat încă din 1972 să comercializeze o gamă largă şi completă de produse de întreţinere, cosmetice şi w ellness, în sistem de vânzare directă. Un mod unic de distribuţie şi un creator de relaţii sociale. Ascultarea, împărtăşirea şi înţelegerea sunt argumente care vorbesc de la sine, subliniind bogăţia acestei relaţii.
O relaţie de încredere care ne permite de mai bine de 40 de ani să rămânem Nr.1 în vânzarea la domiciliu în Franţa si Belgia si sa dezvoltam piata din Romania, în gama noastră de produse ecologice şi biologice. Vă invităm să ne descoperiţi produsele şi ştiinţa noastră în Ediţia 2014 a catalogului nostru. Dincolo de sprijinul oferit, sfaturile şi schimburile de informaţii cu consilierii noștri vă vor permite să cuantificaţi justa valoare a acestei relaţii de încredere. Lectură plăcută.