Consilier Juridic- Cluj-Napoca

TRENKWALDER-SOBIS S.R.L.

03-05-2010 | EXPIRA LA 09-05-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

Sa te alaturi noua pe postul de Consilier Juridic inseamna sa fii pregatit pentru implicarea intr-o varietate de sarcini interesante si provocatoare. Responsabilitatile tale principale ar include: acordarea de consultatii juridice departamentelor din cadrul organizatiei, oferirea de informatii juridice clientilor, redactarea sau avizarea actelor juridice, reprezentarea in fata instantelor judecatoresti, precum si urmarirea desfasurarii proceselor.


CERINTE

Cautam tineri absolventi de Master sau profesionisti cu 1-2 ani experienta interesati in tot ce tine de Dreptul comercial, licentiati in Drept/Stiinte Juridice. Cerem tuturor membrilor echipei noastre abilitati excelente de lucru in echipa, de a invata repede si de a lucra intr-un mediu dinamic, cu o motivatie puternica pentru dezvoltare profesionala continua.


BENEFICII OFERITE

La noi vei beneficia de un pachet salarial competitiv, un mediu de lucru profesionist si sprijin constant in dezvoltarea carierei.


DESCRIEREA FIRMEI

Trenkwalder-Sobis este o companie austriaca specializata in servicii de consultanta in domeniile RESURSE UMANE SI CERCETARI DE PIATA.
Echipa noastra de consultanti furnizeaza solutii complexe si personalizate la provocarile pe care le implica RECRUTAREA SI SELECTIA PERSONALULUI-INSTRUIREA ANGAJATILOR-DEZVOLTAREA ORGANIZATIEI.
Va asteptam la sediile noastre din Baia Mare, Bucuresti, Cluj Napoca, Iasi, Oradea, Sibiu si Timisoara.