BUCATARI

Rimini Impex SRL

14-11-2009 | EXPIRA LA 20-11-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

¿¿¿ bucatarul pregateste alimente, organizeaza si coordoneaza munca in bucatarie;
¿¿¿ realizeaza preparate culinare dupa diferite retete care sa satisfaca exigentele consumatorilor, in acest scop el se ocupa de pregatirea produselor alimentare pentru gatit, masoara cantitatile necesare, le amesteca conform retetei, face impartirea in portii.
¿¿¿ obiective : prepararea produselor culinare ;


CERINTE

o studii medii; scoala de bucatari ¿¿¿ cursuri de specializare, perfectionare si dipl¿¿me la concursuri de gastronomie;
o cunoaste procesele tehnologice de fabricatie a preparatelor culinare ;
o cunoaste sortimetele de produse alimentare ;
o cunoaste modul de folosire a utilajelor si ustensilelor din bucatarie si intretinerea lor ;
o cunoaste normele igienice si sanitare pentru alimente, de protectia muncii, de prevenirea incendiilor si regulamentul de ordine interioara ;


DESCRIEREA FIRMEI

CRAMA HAIDUCILLOR, unicul restaurant din Cluj care reda traditia si atmosfera tipic romaneasca, cu bucate alese gatite de bucatari priceputi cu vinuri nobile si vechi, toate servite ireprosabil in vesela taraneasca de lut.