Bucatar Sef

Confidential

26-02-2012 | EXPIRA LA 27-03-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Coordoneaza inceperea pregatirii meselor pentru ziua in curs, conform comenzilor si a retetelor de lucru
- Responsabilizeaza ceilalti bucatari , precizandu-le sarcinile , in functie de numarul de comenzi si de dificultatea lor
- Verifica calitatea preparatelor gatite in bucatarie (gust, aspect, gramaj)
- Raspunde de finalizarea preparatelor la orele stabilite in prealabil
- Se ocupa de preparatele mai dificil de realizat
- Raspunde de pregatirea / perfectionarea profesionala a bucatarilor din subordine
- Raspunde de dimensionarea necesarului de personal pentru activitatea zilnica
- Verifica si raspunde de prezenta personalului la lucru si urmareste totodata ca pontajul acestuia sa corespunda realitatea
- Raspunde de buna functionare a inventarului de lucru (sobe de gatit, cuptor, alte utilaje) si de obiectele de inventar din dotarea bucatariei
- Raspunde de stocul de marfa aferent bucatariei
- Zilnic, stabileste necesarul de marfa pentru preparatele care se gatesc a doua zi, completand formularul destinat acestui scop;
- Supravegheaza ca zilnic, inainte de terminarea programului, sa se efectueze curatenia la locul de munca iar saptamianal, sa se efectueze o curatenie generala atat in bucatarie cat si in toate anexele acesteia
- Raspunde in fata organelor de control asupra respectarii normelor si normativelor privind specificul activitatii
- Indeplinirea altor sarcini curente atribuite de catre superiorul direct, in concordanta cu necesitatile imediate ale unitatii
- Asigură implementarea şi menţinerea standardelor de păstrare şi depozitare a produselor, semipreparatelor şi preparatelor alimentare cu respectarea normelor igienico-sanitare în vigoare.
- Cunoaste masurile de prim ajutor in caz de accidente;
- Respecta reglementarile specifice activitatii din bucatarie referitoare la prevenirea si stingerea incendiilor specifice locului de munca;
- Cunoaste planul de evacuare in caz de incendiu;
- Contribuie la permanenta pregatire si instruire a personalului nou sau din subordine.
- Dezvolta si propune noi retete
- Aport personal la asigurarea unui mediu si atmosfere de lucru placute, civilizate, elegante


CERINTE

Experienta relevanta in domeniu


BENEFICII OFERITE

Remuneratie excelenta. Se va discuta in cadrul interviului.