Bucatar-Sef

Sungarden Resort SRL

26-09-2013 | EXPIRA LA 26-10-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

Coordonarea si controlul activitatilor specifice bucatariei;
Asigurarea pastrarii factorilor nutritivi si salubritatii materiilor prime si a preparatelor culinare;
Asigură implementarea şi menţinerea standardelor de păstrare şi depozitare precum si rigurozitate în ceea ce priveşte regulile de igienă în alimentaţia publică;
Promovarea ofertei de preparate culinare;
Realizarea estetica a preparatelor din lista de meniu a la carte / eveniment;
Supervizeaza determinarea necesarului de materii prime de comandat şi la participa la realizarea comenzilor de aprovizionare;
Asigura gestiunea si buna desfasurare a activitatii in bucatatie prin controlul si monitorizarea proceselor;
Urmareste si raspunde de executarea si mentinerea permanenta a curateniei in toate sectoarele bucatariei


CERINTE

Cerinte profesionale:
-experienta relevanta pe un post similar - obligatorie;
-şcoala de bucătari, cursuri de specializare-avantaj;
-cunoşterea proceselor tehnologice de preparare a alimentelor;
-cunoaşterea sortimentelor de alimente;
-cunoaşterea noilor tendinţe în gastronomie;
-cunoştinţe de gastronomie internaţională, imaginaţie, creativitate, afinitate pentru arta culinară;
Calitati personale:
Abilitati excelente de comunicare, organizare, relationare;
Atitudine orientată către client, persoană energică şi amabilă;
Loial, proactiv, creativ, punctual.
Capacitate de lucru in echipa


DESCRIEREA FIRMEI

Hotel si Restaurant de 5 *