BUCATAR CHEF / BUCATAR

Taverna Catering

29-08-2010 | EXPIRA LA 04-09-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

- realizeaza preparatele culinare dupa diferite retete care sa satisfaca exigentele consumatorilor
- coordoneaza inceperea pregatirii meselor pentru ziua in curs, respectand retetele de lucru
- responsabilizeaza si coordoneaza ceilalti bucatari, precizandu-le sarcinile, in functie de numarul de comenzi si de dificultatea lor
- verifica calitatea preparatelor gatite in bucatarie (gust, aspect, gramaj)
- urmareste stocurile de produse finite
- stabileste necesarul de marfa pentru , completand formularul destinat acestui scop
- respecta cu regularitate si aplica pe tot parcursul fluxului tehnologic normele igienico-sanitare


CERINTE

Punctual, serios cu putere de adaptare si invatare, cu clare abilitati gastronomice si cunostiinte in domeniu.
Experienta minim 3 ani si studii finalizate în domeniul alimentar (scoala profesionala, profil alimentatie publica cu durata 3 ani sau liceu economic, cu durata de 4 ani)
Avantaj experienta in strainatate


BENEFICII OFERITE

- salariu fix foarte motivant
- bonusuri pentru rezultatele obtinute
- traininguri de specialitate
- un sejur anual de de 14 zile platit de firma
- asigurarea chiriei pentru candidatii din alte localitati


DESCRIEREA FIRMEI

Restaurant cu specific international. Capacitate 150 locuri interior si 300 locuri pe terasa.