BROKER IMOBILIAR/ASOCIAT DE VANZARI

EDIL CASA

16-04-2009 | EXPIRA LA 22-04-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Generea de afaceri prin intermediul unui portofoliu de clienti dobandit anterior.
Reimprospatarea permanenta a portofoliului de clienti deja existent.
Disponibilitate de organizare de intalniri si vizionari, la timpul si locul cel mai favorabil pentru clienti.
Stabilirea unor relatii reciproce de afaceri cu alte companii sau alte surse generatoare de afaceri, in scopul de a identifica noi eventuali clienti prospecti.


CERINTE

Absolvent studii superioare
Abilitati de comunicare, negociere, relationare
Orientare spre rezultate
Responsabilitate si seriozitate
Capacitate de analiza si decizie
Experienta in domeniul imobiliar constituie avantaj
Auto-management, buna gestionare a timpului si planificarea amanuntita a activitatilor, in vederea atingerii obiectivului general.
Experienta si cunostinte in detaliu despre domeniul imobiliar. -CONSTITUIE AVANTAJ
Flexibilitate si adaptibilitate intr-un mediu de lucru dinamic si in continua schimbare.


DESCRIEREA FIRMEI

EDIL este o companie specializata in tranzactii imobiliare,cu experienta de peste 15 ani in domeniu, fiind una dintre primele agentii imobiliare din Romania cu puncte de lucru in Cluj-Napoca , Bucuresti, Bistrita si Sibiu. Misiunea companiei EDIL este abordarea in mod profesionist a cerintelor clientilor, intarind o relatie pe termen lung cu acestia bazata pe incredere, respect si integritate. Pachetul de servicii imobiliare oferite de EDIL este rezultatul abordarii minutioase a complexitatii fiecarui aspect al cererii unui client. Oferim servicii imobiliare integrate constand in analize de piata,evaluarea proprietatii, vanzari/ inchirieri rezidentiale-apartamente-proiecte rezidential lux-case-terenuri-spatii comerciale-constructii noi, documentatie pentru credite,cele mai atractive plasamente imobiliare,consultanta imobiliara si juridica, servicii conexe domeniului imobiliar oferite de partenerii nostri.Activam ca si operator national pentru a oferi solutii pentru fiecare client, intr-un cuvant suntem DEDICATI REUSITEI TALE !
Mai multe detalii despre noi poti afla accesand www.edil.ro