ASSISTANT MANAGER

PSIHOSELECT

13-03-2008 | EXPIRA LA 12-04-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Aceasta pozitie presupune colaborarea cu toti membrii echipei oferindu-le sprijin administrativ. Veti realiza traduceri specializate de limba germana a documentelor precum si activitatea de redactare a scrisorilor adresate colaboratorilor companiei. Pentru mamagmentul companiei veti planifica intalniri si veti organiza protocoale.


CERINTE

Este necesara experienta in munca pe o pozitie similara (minim 1 an) si cunoasterea la un nivel avansat al limbii germane. Cunoasterea limbii engleze reprezinta un avantaj.
Cautam persoane comunicative, cu initiativa, care doresc sa activeze in medii de lucru dinamice.


DESCRIEREA FIRMEI

Noi, Psihoselect

o echipa de profesionisti in domeniul resurselor umane, care analizeaza nevoile clientilor nostri si propune servicii customizate pentru acestia. Cu o experienta de peste sase ani in domeniu am dezvoltat un pachet complet de activitati care cuprind:
Recrutare si selectie pentru pozitii de top si middle management
Audit de personal (Assessment centre, Evaluarea psihologic, Evaluarea performantelor, Evaluarea satisfactiei in munca)
Training (Tehnici de vanzare, Negociere, Leadership, Teambuilding, Time management, Coaching
Al saptelea serviciu ( Diagnoza culturii organizationale, Proiecte de interventie organizationala, Strategii de motivare, Restructurare organizationala, Proiecte de retentie a personalului)

www.psihoselect.ro

Clientul nostru, cel mai mare dezvoltator imobiliar din Germania are o experienta notabila in domeniul constructiilor, oferind servicii complete in domeniul investitiilor si al dezvoltarii de proiecte imobiliare. Incepand cu acest an au inceput activitatea si in Cluj Napoca, dezvoltand noi proiecte de mare anvergura pe piata clujeana.