Asistenta medicala

SECS

17-07-2006 | EXPIRA LA 21-07-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

SECS este interesata in angajarea unei asistente medicale, pentru cabinetul din Cluj Napoca.


CERINTE

- abilitati de relationare, comunicare si negociere
- capacitatea de a lucra sub presiune
- cunostinte PC


BENEFICII OFERITE

Salarizare pentru o norma intreaga
Instruire in planificare familiala, consiliere, comunicare

Persoanele doritoare sunt rugate sa trimita CV , la adresele cabinet.cj@secs.ro si nick.tarba@secs.ro, pana la data de 21 iulie 2006


DESCRIEREA FIRMEI

Misiunea SECS
Societatea de Educatie Contraceptiva si Sexuala (SECS) este o organizatie neguvernamentala, apartinica româneasca ce contribuie la îmbunatatirea starii de sanatate a individului prin educatie si servicii de sanatatea reproducerii de calitate.
Asociatia militeaza pentru promovarea si respectarea accesului liber al oricarei persoane, pe baza propriei decizii informate, la educatie pentru sanatate si servicii în domeniul sanatatii reproducerii.
Scopul serviciilor oferite de SECS
În ultimii ani SECS si-a câstigat pozitia de lider pe piata româneasca a organizatiilor neguvernamentale datorita colaborarii cu Ministerul Sanatatii si Familiei pentru dezvoltarea strategiei nationale în domeniul sanatatii reproducerii. Eforturi sustinute au fost depuse pentru asistenta tehnica în domeniul coordonarii resurselor MSF si pentru adaptarea reformei sanatatii la cerintele unui acces largit la serviciile de sanatatea reproducerii.
Prin reteaua cabinetelor SECS, societatea furnizeaza servicii de consiliere, o gama larga de contraceptive, contraceptie de urgenta, insertii si extrageri de DIU, teste de sarcina, servicii ginecologice, prevenire, disgnosticare si tratamente ITS, teste Babes-Papanicolau, servicii endocrinologice, asistenta menopauza, counseling permarital, consiliere pre si postnatala, consiliere pre si postavort.