Area Sales Representative Road Freight- 2 POSITIONS - Cluj and Timisoara

DHL International Romania

09-11-2009 | EXPIRA LA 15-11-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

- To contribute to the achievement of business objectives of the business unit through managing the relevant field sales territory, by retaining and developing existing accounts and gaining new customers, to meet individual, unit and company targets.
- Follow all pricing and financial policies regarding profitability, credit terms, duty collection etc.
- Ensure a strong promotion through personal selling activities of the road freight international services provided by our company


CERINTE

- 2 years experience - knowledge of Romanian and International road freight markets both in terms of customers and suppliers
- Professional background in a forwarding/transport company - would be an advantage
- Specific trainings - would be an advantage
- Good level of English
- Driving license -B category
- Availability to travel
- PC skills (Word, Excel)
- Customer and result oriented
- Sales ability and persuasiveness
- Planning and organizing skills
- Located in Cluj and Timisoara


BENEFICII OFERITE

We offer:

- Attractive package ??? salary, car, mobile phone


DESCRIEREA FIRMEI

NOI, DHL
DHL, parte a grupului Deutsche Post World Net, este liderul mondial al pietei de curierat expres international, terestru si aerian. De asemenea, este numarul 1 mondial ??n transport cargo naval si logistica contractuala. DHL ofera o gama completa de solutii personalizate - de la expedieri expres de documente p??na la managementul lanturilor de distributie.

In Romania, DHL este prima companie de curierat expres international prezenta in nume propriu din anul 1991. Este lider pe piata romaneasca de curierat expres international, oferind clientilor sai garantia de a lucra cu cel mai bun reprezentant din industria locala.


NOI, ECHIPA DHL
Suntem pasionati de ceea ce facem si pasionati de serviciile pe care le oferim clientilor nostri. Fiecare din noi contribuie la succesul general al companiei, iar in DHL se incurajeaza responsabilitatea individuala, angajamentul si cooperarea in beneficiul companiei si al clientilor nostri.

Acestea sunt si principalele atribute ale unui angajat DHL. Ele sunt parte a ???spiritului DHL??? si partenerii nostri pot confirma ca el ne caracterizeaza. Adauga profesionalism si un puternic simt al umorului, spirit sanatos de competitie, dar lipsit de rivalitati ???neproductive??? si ai toate ???ingredientele pentru reteta??? succesului echipei DHL.

Fiecare din noi are ocazia sa-si perfectioneze continuu abilitatile datorita sprijinului oferit de o companie multinationala, de dimensiuni impresionante. Oamenii de la noi se dezvolta, se schimba si preiau provocari noi, atat la nivel national, cat si international.

DHL. WE MOVE THE WORLD!