Angajari SPECIALISTI CUSTOMER SERVICE - cu limba ITALIANA

SC FSP GLOBAL SRL

09-07-2014 | EXPIRA LA 11-07-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

FSP Global Srl angajeaza la sediul din Cluj-Napoca, specialisti pentru Serviciu Clienti Customer Care inbound-outbound telefonic si prin email.

Pozitia 1 - specialisti Customer Care - serviciu dedicat clientilor posesori de animale de companie care achizitioneaza diverse produse pentru acestea. Serviciul implica program full time, 8h/zi, 40 ore/saptamana. Obligatoriu cunoasterea limbii italiene la nivel mediu-avansat si a limbii englese la nivel mediu.
Cuvinte cheie: CUSTOMER CARE

Pozitia 2 - specialisti Gestiune Credite, serviciu informativ si de solicitare dovada platati. Serviciul implica program full time, 8h/zi, 40 ore/saptamana. Obligatoriu cunoasterea limbii italiene la nivel mediu.
Cuvinte cheie: GESTIUNE CREDITE

Pozitia 3 - specialisti Servicii H24: sala operativa, servicii alarme, servicii de urgenta chiar si urgenta sanitara, serviciu informativ, Help Desk, Back-office, Secretariat Virtual, Customer satisfaction, gestionare numere verzi ecc. Serviciul este disponibil atat full-time cat si part-time. Obligatoriu cunoasterea limbii italiene si engleze la nivel mediu-avansat.
Cuvinte cheie: SPECIALIST H24

Puteti aplica trimitand CV la adresa:

jobs@fspglobal.com

Specificati in Titlul emailului pozitia pentru care aplicati, folosind cuvintele cheie specificate la fiecare pozitie.

Birourile noastre se afla in plin centru al orasului Cluj-Napoca, intr-o zona foarte usor accesibila cu toate mijloacele de transport in comun. Ne gasim in Piata Stefan cel Mare (intre Teatrul National si Piata Cipariu). Dispunem de pacare privata pentru autovehicule.

www.fspglobal.com
0364885677


CERINTE

Se cere:
- cunoasterea limbii italiene cel putin la nivel mediu si cunoasterea limbii engleze la nivel mediu.
Cunoasterea limbii italiene este obligatorie pentru toate pozitiile;
- bune capacitati de comunicare;
- bune capacitati de relationare cu clienti, colegi, superiori;


BENEFICII OFERITE

Oferim:
- training si formare profesionala constanta cu formatori experti interni si externi
- posibilitatea de a lucra intr-un ambient placut si multinational
- accesibilitate maxima la locul de munca, birourile fiind pozitionate central, in Piata Stefan Cel Mare nr. 4, adica in spatele Teatrului National Roman si foarte aproape de Piata Cipariu.


DESCRIEREA FIRMEI

FSP Global este o companie specializata in activitati de outbound si inbound. Abordarea dinamica, personalizata si dedicata situeaza compania intre primele puncte de referinta din sectorul de outsourcing din Europa de Vest.