Angajam vanzator in Cluj Napoca , domeniu Saltele , sex: M

SC ULE INVEST SRL

02-09-2013 | EXPIRA LA 04-09-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

- relatia cu clientii
- abilitati operare PC
- factureaza
- manipuleaza
- cresterea vanzarilor
- gestiune stoc magazin
-


CERINTE

- experienta in vanzari
- comunicativ
- punctual
- serios
- dornim de munca
- spirit de vanzator
- cunostinte operare PC : facturat , gestiune stoc, etc .


BENEFICII OFERITE

- in functie de realizari


DESCRIEREA FIRMEI

Sc Ule Invest SRL a fost infintat in anul 2007 in Cluj Napoca si are ca obiect de activitate conceperea de saltele si comertul lor . De-a lungul timpului firma noastra a avut o dezvoltare ascendenta, propria retea de magazine de prezentarea (showroom) si de desfacere ! In toti acesti ani am acumulat experienta necesara pentru a putea oferii cele mai bune produse clientilor nostrii .

In CLUJ NAPOCA sunt 2 magazine mari situate in punctele cheie ale orasului ,pentru a acoperi cat mai multe segmente de piata si in acelasi timp cerintele clientilor. Ascensiunea deosebita a firmei se datoreaza echipei mangeriale bine instruita in domeniu.

Ne gasiti in Cluj Napoca , Sensul Giratoriu din cartierul Marasti (vis-a-vis de benzinaria OMV si supermarket-ul PROFI , in interiorul cladirii cu POSTA ROMANA ) la parter sau in Piata Cipariu , nr.15 (colt cu str.Constantin Brancusi) la etajul 1 .


Magazinele INTERRIORE au contracte de colaborare incheiate cu firme, banci , agentii de publicitate ,Google , ziare , curier DPD national si international. Compania noastra lucreaza cu doua banci mari prin care se poate face plata produselor in special in cazul achizitionarii produselor de catre firme, pensiuni si hoteluri care prefera sa faca plata prin ordin de plata , fara comisioane sau alte cheltuieli . BANCA TRANSILVANIA SI GARANTI BANK sunt bancile cu care INTERRIORE lucreaza !