Angajam sef de tura restaurant

DKF PRODCOM SRL

02-12-2015 | EXPIRA LA 01-01-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Bistro Cofetaria Olympos angajeaza Sef de sala
Atributii:
- Organizeaza serviciile in saloane si dirijeaza munca colaboratorilor sai;
- Verifica prezenta si tinuta personalului la intrarea in serviciu, conform graficului de lucru si informeaza formatia asupra evenimentelor negative si positive din tura precedenta, consemnate de consumatori sau de organele de control;
- Verifica notele de comanda, pentru eventualele mese rezervate si alte actiuni ale zilei curente;
- Verifica starea de curatenie si igienizare a saloanelor de servire, din baruri, holuri, oficii, starea veselei de servire, grupurile sanitare, luand masuri operative de remediere a lipsurilor;
- Supravegheaza in permanenta modul in care ospatarii si ajutorii lor executa serviciile la masa, intervenind ori de cate ori este nevoie;
- Supravegheaza activitatea de primire a comenzilor de la sectii de catre ospatari, sub aspect calitativ, al formei de prezentare a acestora;
- Efectueaza impreuna cu ospatarii, demonstratii de pregatire, prezentare si servire a diferitelor specialitati culinare, la masa consumatorilor;
- Rezolva operativ sesizarile consumatorilor, informand seful unitatii in cazul depasirii competentei sale;
- Verifica prin sondaj modul de intocmire a notelor de plata;

APTITUDINI
- receptivitate,
- aspect fizic si vestimentar placut;
- capacitate de conducere si rigoare,
- spirit de observatie dezvoltat,
- politete desavarsita,
- disponibilitate pentru control si autoanaliza
- calm,
- seriozitate,
- corectitudine,
- hotarare,
- promptitudine


CERINTE

Cerinte:
vechime in activitatea serviciilor din restaurante (saloane, baruri), in care a aplicat formele si sistemele de servire a preparatelor si bauturilor catre consumatori


BENEFICII OFERITE

Oferta (bonusuri, beneficii)
Se vor discuta cu ocazia interviului


DESCRIEREA FIRMEI

Cofetariile Olympos - dulciurile zeilor, de 8 ani lider pe piata de produse de cofetarie cu specific grecesc si international, angajeaza personal Cofetarie/Cafenea, locatie centrala.

Produsele Olympos, atat de apreciate de toti clujenii, dar si de clienti din toata tara sunt realizate cu dragoste in conditii de maxima igiena in laboratorul propriu, respectand urmatoarele principii:

- calitate si prospetime;
- selectarea atenta a materiilor prime;
- respect si consideratie pentru clientii nostri;
- pastrarea traditiilor grecesti de preparare a dulciurilor.