ADMINISTRATOR CLADIRI

NET BRINEL SA

03-02-2007 | EXPIRA LA 09-02-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Mediul de lucru este un factor important pentru performanta oricarui angajat: de aceea, administratorul cladirilor este mereu preocupat de:
- Buna functionare si utilizare a spatiilor si utilitatilor;
- Se preocupa de amenajarea si inchirierea spatiilor libere, de mentinerea legaturii cu chiriasii si solutionarea tuturor problemelor legate de utilitati, consumabile, paza si securitate, curatenie;
- De asemenea, se preocupa de asigurarea tuturor consumabilelor de birotica, protocol si intretinere.

Administratorul cladirilor este persona care va analiza diferitele oferte si in care vom avea incredere in alegerea celor mai buni contractori pentru lucrarile de amenajari si reparatii.
Tot el/ea este persoana care se va ocupa de cea mai profitabila alegere a chiriasilor sau a spatiilor de inchiriat pentru punctele noastre de lucru in Cluj Napoca, Timisoara, Bucuresti si Oradea!


CERINTE

- Daca esti o persoana organizata, cu initiativa, activa si practica, cu simtul afacerii, dar si simt estetic,
- Daca esti o persoana multitasking, orientata spre rezultate, dar care are rezistenta la stresul termenelor limita si al colaborarii cu diferiti subcontractori si furnizori fara a-iti fi afectata performanta,
- Daca ai studii medii, dar cunostintele si abilitatile tale, formate pe parcursul a minim 2 ani de experienta in domeniu ce depasesc educatia oferita de scoala,
esti CANDIDATUL IDEAL pentru acest post!


BENEFICII OFERITE

Desi performanta ta va avea o valoare inestimabila pentru noi, vom tine cont de valoarea pe care tu i-o dai, cat si de valoarea "de piata".
Vom incerca sa te facem mandru(a) ca lucrezi in Brinel si vom siguri ca vei gasi in compania noastra mediul in care realizarile tale vor atinge cote nebanuite!


DESCRIEREA FIRMEI

BRINEL si-a inceput activitatea in anul 1991, in Cluj-Napoca, fiind in prezent unul din principalii furnizori romani de solutii informatice la cheie, prin integrarea de software, hardware si comunicatii si oferirea unui pachet complet de servicii. De asemenea, BRINEL s-a impus pe piata romaneasca de IT ca producator de calculatoare si ca dezvoltator si implementator de aplicatii software pentru managementul afacerilor. Mai mult, echipa BRINEL beneficiaza deja de experienta in implementarea in companii romanesti a unor aplicatii internationale de planificare a resurselor intreprinderii ¿ ERP.