Administrator Cladiri

SC NET BRINEL SA

19-12-2006 | EXPIRA LA 25-12-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Mediul de lucru este un factor important pentru performanta oricarui angajat: de aceea, administratorul cladirilor este mereu preocupat de:
- Buna functionare si utilizare a spatiilor si utilitatilor,
- Se preocupa de amenajarea si inchirierea spatiilor libere, de mentinerea legaturii cu chiriasii si solutionarea tuturor problemelor legate de utilitati, consumabile, paza si securitate, curatenie.
- De asemenea, se preocupa de asigurarea tuturor consumabilelor de birotica, protocol si intretinere.
- Administrator cladirilor este persona care va analiza diferitele oferte si in care vom avea incredere sa aleaga cei mai buni contractori pentru lucrarile de amenajari si reparatii.
- Tot el/ea este persoana care se va ocupa de cea mai profitabila alegere a chiriasilor sau a spatiilor de inchiriat pentru punctele noastre de lucru in Cluj Napoca, Timisoara, Bucuresti si Oradea!


CERINTE

- Daca esti o persoana organizata, cu initiativa, o persoana activa si practica, o persoana cu simtul afacerii, dar si estetic,
- Daca esti o persoana multitasking, orientata spre rezultate, dar care are rezistenta la stresul termenelor limita si al colaborarii cu diferiti subcontractori si furnizori fara a-i fi afectata performanta,
- Daca ai studii medii, dar cunostintele si abilitatile tale, formate pe parcursul a minim2 ani de exsperienta in domeniu, depasesc educatia oferita de scoala,
esti CANDIDATUL IDEAL pentru acest post!


BENEFICII OFERITE

- Desi performanta ta va avea o valoare inestimabila pentru noi, vom tine cont de valoarea pe care tu i-o dai, cat si de valoarea "de piata".
- Vom incerca sa te facem mandru(a) ca lucrezi in Brinel si vom siguri ca vei gasi in compania noastra mediul in care realizarile tale vor atinge cote nebanuite!


DESCRIEREA FIRMEI

BRINEL S.A. este o companie activa incepand cu anul 1991 in industria tehnologiei informatiei din Romania, avand sediul central in Cluj-Napoca.
In prezent BRINEL este un Centru de competenta IT pentru solutii de inalta calitate - System Integrator, Dezvoltator de Software si Producator de calculatoare: ALPIS - brand national.
Certificatele obtinute de angajati, parteneriatele strategice incheiate cu companii IT de varf la nivel mondial precum HP, Microsoft, Allied Telesyn, CITRIX si relatiile foarte strânse cu IBM, Intel, LG, QDI, CISCO, Avaya Communications, Apacer, proiectele IT pe care le-am implementat, calitatea produselor si serviciilor pe care le-am oferit in ultimii 13 ani ne-au ajutat sa actionam eficient in fata tuturor provocarilor pe piata romaneasca de IT.