ACCOUNT EXECUTIVE

Psihoselect

29-08-2008 | EXPIRA LA 04-09-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Impreuna cu persoanele care fac parte din departamentul de vanzari al companiei Psihoselect vei participa la promovarea serviciilor companiei in randul potentialilor clienti.
Vei prezenta oferta serviciilor noastre si vei participa la negocieri in vederea semnarii contractelor.
Relatia cu clientii reprezinta un aspect important pentru aceasta pozitie, mentinandu-se o legatura permanenta cu acestia.


CERINTE

Cautam persoane dinamice, care doresc sa-si dezvolte o cariera in domeniul resurselor umane.
Ai un avantaj daca in timpul facultatii ai participat la diverse activitati extrascolare (workshop-uri, simpozioane, traininguri, internshipuri, summer joburi) sau ai aderat la diverse organizatii studentesti.
Cerintele noastre sunt sa vorbesti fluent limba engleza si sa ai permis de conducere.


DESCRIEREA FIRMEI

Noi, Psihoselect

o echipa de profesionisti in domeniul resurselor umane, care analizeaza nevoile clientilor nostri si propune servicii customizate pentru acestia. Cu o experienta de peste sase ani in domeniu am dezvoltat un pachet complet de activitati care cuprind:
• Recrutare si selectie pentru pozitii de top si middle management
• Audit de personal (Assessment centre, Evaluarea psihologica, Evaluarea performantelor, Evaluarea satisfactiei in munca)
• Training (Tehnici de vanzare, Negociere, Leadership, Teambuilding, Time management, Coaching)
• Al saptelea serviciu ( Diagnoza culturii organizationale, Proiecte de interventie organizationala, Strategii de motivare, Restructurare organizationala, Proiecte de retentie a personalului)

www.psihoselect.ro