CIPRU HOTELURI

Study Work & Travel

04-01-2009 | EXPIRA LA 10-01-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Prin programul Work Experience Cipru - Hoteluri avem placerea sa va oferim oportunitatea de a castiga bani si experienta lucrand in cadrul unor hotelurilor de 4 si 5 stele din superbul litoral cipriot! Cele mai mutle oferte sint in sezonul estival insa putem asigura plasamente pe tot intervalul anului. Sezonul incepe in perioada Martie-Aprilie si se incheie undeva spre inceput lunii Octombrie. Din dorinta de a fii cat mai aproape de clientii nostri si de a le oferi acestora sansa de a-si negocia direct contractele, in luna Ianuarie, compania Work Experience va aduce angajatorii ciprioti in Romania.

Pozitii oferite

Receptionist, cameriste, personal intretinere (Electrician/Ingrijitor piscine,Instalator,etc), portari, gradinari, ospatari, barmani, bucatari, ajutori de bucatari si multe alte pozitii!


CERINTE

Varsta
Aplicantii trebuie sa aiba intre 18 – 40 de ani.
Limbi straine
Pozitiile oferite in cadrul hotelurilor presupun cunostinte de limba engleza la nivel mediu-avansat, in functie de specificul fiecarei pozitii. Cunoasterea altor limbi straine (germana, franceza, etc) este un avantaj.


BENEFICII OFERITE

Salariul oferit depinde de profilul fiecare aplicant. In functie de studiile, experientele si nivelul de limba engleza dosarul d-voastra va fi analizat impreuna cu partenerii nostri. Salariul si toate clauzele contractuale vor fi cunoscute si semanate inca de la plecare din Romania.

Salariul este cuprins intre 700 si 1500 de Euro net pe luna in functie de profilul fiecarui aplicant, in conditiile in care aveti asigurate gratuit cazarea, masa de pranz si bauturile racoritoare pe tot parcursul zilei!


DESCRIEREA FIRMEI

Misiunea noastra este de a oferi clientilor nostri un proces de consiliere cat mai \"transparent\", de a satisface dorintele acestora prin gasirea unor oferte de munca cat mai apropiate de experientele si cerintele acestora, precum si de a monitoriza activitatea aplicantilori pe toata durata de desfasurare a programelor.
Din dorinta de a fi cat mai aproape de nevoile clientilor incercam sa dezvoltam o relatie bazata pe sinceritate, incredere, transparenta, profesionalism.