1300 de locuri de munca in domeniul hotelier in CIPRU - Inscrieri in MARTIE-APRILIE 2011!

Banca de joburi

24-03-2011 | EXPIRA LA 23-04-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Agentia Banca de joburi ofera spre ocupare peste 1300 de posturi in domeniul turismului in hoteluri de 3-5*in CIPRU. Posturile oferite sunt urmatoarele: receptioneri (30), cameriste (50 locuri), ospatari/ospatarite (500 locuri), ajutor bucatar (100 locuri), bell-boy (10 locuri), bucatari (15 locuri), ajutori bucatari (100 locuri), personal curatenie bucatarie (150 locuri), muncitori mentenanta: electricieni, instalatori, tamplari, pool boy (50 locuri), si alte pozitii in restaurante / hoteluri.
Inscrierile pentru participarea la selectiile penru aceste locuri de munca se vor face pana la data de 15 APRILIE 2011, iar inceperea contractelor de munca si plecarile la angajatori din luna Aprilie-Mai 2011.


CERINTE

Pentru a participa la acest program de munca, asigurati-va ca veti parcurge toti pasii specificati, dupa cum urmeaza:
1. Completarea CV-ului d-voastra, in limba engleza, pe site-ul agentiei noastre www.bancadejoburi.ro cu mentiunea “pentru hoteluri Cipru”. Alte formate de CV nu sunt acceptate;
2. Dupa completarea CV-ului, ne anuntati telefonic indeplinirea acestei etape, in vederea verificarii CV-ului completat si inregistrarii in mod oficial pe listele de participare la preselectie
3. Toti candidatii inregistrati pentru preselectie vor fi contactati de catre consultantii nostri in vederea stabilirii orei si datei pentru interviului de selectie si pentru inscrierea finala in program.


BENEFICII OFERITE

Toti candidatii vor beneficia de urmatoarele avantaje:
- contract legal de munca de minim 6 luni;
- salarii in functie de pozitia ocupata, cu un salariu lunar intre 550 - 650 Euro net + tips-uri, ajungand la peste 800 euro lunar.
- cazarea si masa sunt asigurate in mod gratuit de catre angajator;
- asigurarile sociale platite de catre angajator;
- locuri de munca in hoteluri-restaurante de lux;
- pozitii atat pentru candidatii cu experienta, cat si pentru cei fara experienta;
- se ofera plasamente si pentru cupluri impreuna;

ATENTIE! Locurile vacante sunt limitate si se ocupa repede. Nu rata ocazia sa muncesti legal in strainatate!
Suna acum si programeaza-te la inscrierea pentru locurile de munca din CIPRU! Data limita 15 Aprilie 2011.


DESCRIEREA FIRMEI

Banca de joburi este o companie de recrutare si plasare forta de munca in strainatate, acreditata de Ministerul Muncii, cu sediul in Brasov - ROMANIA, care ofera candidatilor sai cele mai atragatoare locuri de munca.