Tehnician/Controlor Calitate

Adept Human Resources

03-04-2015 | EXPIRA LA 03-05-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Pentru clientul nostru, o companie britanica ce activeaza in domeniul confectiilor textile de dama in sistem de lohn suntem in cautarea unui Controlor Calitate.

Responsabilitati:
·Urmareste standardul de calitate in timpul productie (interfazic), urmareste respectarea fluxului tehnologic/ modul de executie al operatiilor conform cu documentatia tehnica si modelul apobat;Controleaza calitativ si dimensional produsele in fazele de executie
Intocmeste raportul de calitate
Urmareste returnarea utilajelor de lucru, a plusurilor de materiale/ accesorii trimise fabricilor de productie
Verifica prin sondaj fiecare lot de produse si accesorii ce urmeaza sa intre in productie
·Receptioneaza loturilor de materii prime si materiale ce intra in productie.


CERINTE

Minim 5 ani experienta intr-o pozitie similara
Cunostinte bune in productia de confectii textile (constituie un avantaj experienta in segmentul de produse subtiri de dama)
Cunostinte in constructia de tipare si in proceduri de gradare, AQL
Cunostinte de limba engleza scris si vorbit
Abilitati de lucru independent
Carnet de conducere cat B, disponibilitate de deplasare in tara.


DESCRIEREA FIRMEI

Adept Human Resources ofera o gama flexibila de servicii de recrutare. Echipa noastra de consultanti este specializata in identificarea si atragerea talentelor pentru diverse roluri intr-un numar mare de industrii. Ne mandrim cu experienta si cunostintele acumulate atat in ceea ce priveste candidatii, cat si clientii, in industriile in care ne focusam. Avand in vedere know-how-ul acumulat de Consultantii nostri de-a lungul timpului, putem oferi o solutie in orice situatie.

Scopul nostru este sa construim parteneriate cu clientii nostri, nu sa actionam ca un simplu furnizor. Reusim sa facem acest lucru plecand de la o intelegere in profunzime a afacerii dezvoltate de catre acestia, a mediului in care activeaza si a cerintelor lor specifice. Ca rezultat, oferim un serviciu profesionist, personalizat si eficient din punct de vedere al costurilor.

www.adepthr.ro