Responsabil de atelier de productie/ Responsabil de sector de productie /maistru in domeniul prelucrarii lemnului

ROMBEL SRL

11-06-2013 | EXPIRA LA 13-06-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

Responsabilitati :
-Supravegherea si organizarea productiei in sector/atelier de productie.Unele sectoare pot fi organizate in mai multe echipe.
-Veti participa la (micro)planificarea serviciului pe care-l veti coordona in toate elementele lui : personal, materiale, masini, materii prime, materiale auxiliare, etc.
-In colaborare cu personalul din subordine, eventual cu sefii de echipa veti asigura o trasabilitate impecabila intre materiile prime si produsele finite sau intermediare si inregistrarea datelor in productie(randamente, urmarirea productiei, etc.)
-Sunteti garant pentru obtinerea unei calitati optime ale productiei in functie de criteriile stabilite de productivitate.
-Veti asigura managementul,motivarea si coordonarea personalului din sector, in asa fel incat sa se obtina cea mai buna organizare posibila intr-un spirit de colaborare la toate nivelurile.Atentia va fi indreptata catre urmatoarele elemente : organizarea productiei, analiza si urmarirea rezultatelor sectorului, gestiunea indicatorilor de productivitate si de rezultat(KPI), ameliorarea continua.Se va comunica in permanenta cu colaboratorii si colegii dumneavoastra cat si cu nivelele ierarhice superioare pentru atingerea obiectivelor fixate.


CERINTE

Experienta in domeniul productiei de elemente complexe precum si experienta dumneavoastra in realizarea schimbarilor si punerea la punct a sistemelor de calitate va fi un important punct in favoarea dumneavoastra.
-Vi se solicita o pregatire tehnica superioara sau echivalata prin experienta.
-Vi se solicita deprinderi pentru organizarea personalului muncitor – barbati sau femei- si obisnuinta de a gasi si pune in aplicare solutii.
-Veti participa impreuna cu alte servicii la mentenanta si mentinerea in buna stare a materialelor pe care le gestionati.
-Veti vorbi de preferinta engleza, sau o alta posibilitate este limba franceza.
-Se solicita disponibilitate ca in cadrul meseriei sa calatoriti catre sediul grupului de firme din Belgia, si daca este nevoie a sta acolo pentru o perioada mai lunga sau mai scurta , dupa necesitati.
Suntem interesati de profilul in sensul larg al termenului( organizare, calitate, ameliorare continua, adaptare,…), dar in egala masura de tehnicieni de nivel inalt, ca de exemplu programarea masinilor cu comanda numerica CNC.
Sintetic, suntem permanent interesati de specialisti in domeniul lemnului.


BENEFICII OFERITE

da, se discuta la interviu