Posturi noi in CEHIA

International Jobs

01-06-2011 | EXPIRA LA 01-07-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Cautam muncitori in combinatul metalurgic in urmatoarele profesii : sudor autogena, sudor electric, polizator, macaragiu, turnator, forjori, mecanic, prelucrarea otelului, fontei, titan. Muncitorii clasificati in aceasta grupa executa lucrari manuale sau cu ajutorul unor scule, utilaje si dispozitive partial mecanizate.
Majoritatea ocupatiilor din aceasta grupa necesita cunostinte profesionale si experienta care se dobandesc in scoli profesionale, licee industriale sau cursuri de calificare.
Lucrarile specifice constau in: prelucrare amateriilor prime; executarea, construirea, intretinerea si repararea constructiilor si altor lucrari; turnarea, sudarea si modelarea metalelor; construirea si montarea aparatelor; reglarea masinilor-unelte, intretinerea si repararea masinilor industriale; executarea lucrarilor de imprimerie in fier. Conditii de munca: 10-11 ore/zi ,se plateste la ora (minim 90 coroane~3.75 euro, maxim 120 coroane~5 euro, dar trebuie de indeplinit o norma de lucru), cazarea se extrage din salariu 3000 coroane ~ 120 euro, echipamentul este acordat de angajator,locatia Česke Budejovice, Kutna Hora in uzina ČKD.


CERINTE

experienta minim 3 ani


BENEFICII OFERITE

Posturi disponibile: cate 10 locuri pentru fiecare pozitie. Castigul ajunge la 900 euro lunar.


DESCRIEREA FIRMEI

N-am dezamagit pana acum!