Operatorul, 100 coroane/oră (3,70 EUR, după impozitare)

Allaround.eu

01-02-2017 | EXPIRA LA 03-02-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Lucru pe linia de producție. Asamblarea componentelor din plastic pentru sistemele de climatizare a automobilelor.


CERINTE

Bună aptitudini fizice și dorința de a lucra.


BENEFICII OFERITE

Programul de lucru este în 3 schimburi (schimburile se schimbă în fiecare săptămână sau la fiecare 3 zile, evident cu pauze). Durata de schimburi de lucru: 8-12 ore, cu pauze pentru masa de prânz. Cantitatea orelor pe lună: 160-200. Posibilitatea de a lucra la ore suplimentarea (lucru în week-end). Salarizarea: orare, 100 coroane(czk)/oră. Salariul se plătește o dată pe lună (pe data de 19-20 lunii următoare). La fel la fiecare salariu (o dată pe lună) salariaților li se plătește un bonus de la 1500 - până la 6000 czk (depinde de cantitatea orelor, lipsei de muncă și de succesuri la locul de muncă). Bonusurile sunt plătite în mod obligatoriu. O dată pe săptămână salariații vor beneficia de un avans.
Toate persoanele sosite la gara (FLORENC) sunt întâmpinațe de angajațorii noștri și escortați la locul de reședință, unde îi întâlnesc coordonatorii noștrii (team-leader) și apoi continuă să lucreze cu ele. Coordonatorii noștri lucrează cu oamenii (angajații) pe tot parcursul programului de lucru, și a le ajuta să rezolve toate problemele posibile legate de locul de muncă, locuințe, transport și așa mai departe.
Pentru lucrătorii noștri oferim cazare (apartamente, case, pensiuni) în camere de 2, 3 și 4 locuri. Fiecare locuinta are toate condițiile necesare (masina de spalat, bucatarie, internet etc.). Cazare în valoare de 3000 coroane/lună pentru o persoana. Plata pentru cazare se retine din salariul angajaților (se nu plătește înainte). Cazare se află de obicei în 5-20 min. de mers pe jos de fabrici. În celelalte cazuri (în care locuințe se află în altă localitate) avem transpotr organizat (autobuze). Programul de transport coincide cu programele schimbelor la fabrici. Transport pentru angajatorii noștri este gratuit.
Salopete și încălțăminte, angajatorii va primi direct de la fabrica.


DESCRIEREA FIRMEI

Suntem o reţea internaţională care asociază agenţii de plasare a forţei de muncă din EU şi din afara acesteia. Misiunea noastră este aceea de a intermedia între Vest şi Est oportunităţile de lucru transfrontaliere. Ne bazăm pe cunoaşterea foarte bună a legislaţiei care reglementează piaţa forţei de muncă, precum şi pe reţeaua vastă de reprezentare în afara Cehiei, în special în Europa de Est şi în sud-estul UE.