cofetar-patiser

Confidential

12-06-2010 | EXPIRA LA 18-06-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

Munca unui cofetar este de a face dulciuri, produse de patiserie, prajituri si alte produse de cofetarie.
Accepta, verifica si depoziteaza ingredientele pentru prepararea dulciurilor si Calculeaza consumul acestora in functie de gramaj ;
Face aluaturi, mixturi, cozonaci si creme, inghetata, produse semifinite si finite de cofetarie, patisserie, pizzerie;
Proiecteaza si executa produse de cofetarie mai elaborate;
Verifica calitatea produselor si preleveaza esantioane pentru analiza de laborator;
Depoziteaza, prezinta si asigura prepararea si pastrarea produselor in conditii igienice.
Mediul de lucru presupune temperaturi inalte, mirosuri neplacute si lucrul in schimburi.


CERINTE

Coopereaza cu managerul, administratorul si ceilalti lucratori din laborator.
Onestitate si confidentialitate in raport cu persoanele din interior
si exterior cu care este in contact.
Raspunde la solicitarile superiorilor.
- In raport cu aparatura si materialele utilizate: cel mai frecvent folosite sunt mixere, teluri, recipiente, masini de tot felul pentru producerea dulciurilor, cuptoare, linii de productie, dispozitive auxiliare si unelte manuale.
- In raport cu securitatea muncii:
Respectarea normelor de securitate in munca
Respectarea prevederilor Regulamentului de Ordine Interioara si Instructiunile proprii de securitate a muncii.
- Alte responsabilitati:
Respectarea programului de lucru