Lucratori Comerciali Buzau - Specializarea Agricultura / Biochimie

Praktiker Romania

15-09-2008 | EXPIRA LA 21-09-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Efectuarea activitatilor specifice de raion, astfel incat clientii Praktiker sa obtina informatiile si ajutorul necesar in luarea deciziei de cumparare, concomitent cu mentinerea raionului in cele mai bune conditii de prezentare si gestionarea eficienta a stocului de pe raion.


CERINTE

- Studii superioare
- Specializarea Chimie/Biochimie/Agricultura
- Cunosterea pietei si experienta in lucrul cu clientii
- Simt comercial, spirit de echipa, corectitudine


BENEFICII OFERITE

Pachetul salarial este in concordanta cu aceasta pozitie si cu toate avantajele oferite de o companie internationala: dezvoltare profesionala, cariera, experienta in retail.
Web: www.praktiker.ro


DESCRIEREA FIRMEI

Apreciere, Respect si Recunoastere intr-o companie internationala.
Praktiker Romania, companie a Grupului German Praktiker, continua expansiunea! Unul din liderii europeni in domeniul DIY, Grupul German Praktiker detine 350 de magazine si peste 20.000 de angajati in 8 tari.
Avem nevoie de TINE, in aceasta mare echipa, daca esti o persoana deschisa, flexibila, motivata si dornica sa faca fata provocarilor, hotarata si experimentata.
Praktiker Romania, companie a Grupului German Praktiker, continua expansiunea! Unul dintre liderii europeni in domeniul DIY, Grupul German Praktiker detine 350 de magazine si peste 20.000 de angajati in 8 tari.
Avem nevoie de TINE, in aceasta mare echipa, daca esti o persoana deschisa, flexibila, motivata si dornica sa faca fata provocarilor, hotarata si experimentata.