Angajam consultant vanzari in showroom & operator magazin online (bikeshop)

AMD Company 2007 SRL

18-11-2014 | EXPIRA LA 20-11-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Vanzari si consultanta oferita clientilor direct in showroom.
- Prelucrarea comenzilor online, facturare, confirmarea telefonica a comenzilor, pregatire comenzi.
- Implementare produse noi in baza de date.


CERINTE

- Cunoasterea partilor componente si a accesoriilor bicicletelor.
- Cunoasterea compatibilitatii produselor.
- O intelegere buna a domeniului web.
- Autonomie. Cautam oameni care isi fac treaba autonom, independenti de atentia managerului, respectand termenele limita.
- Seriozitate.
- Abilitati bune de comunicare.
- Adaptabilitate, capacitate de a invata lucruri noi.
- Dupa interviul fata in fata, candidatii selectati care nu cunosc componenetele si accesoriile, respectiv compatibilitatile dintre ele, se pot familiariza cu acestea la unul din punctele de lucru, urmad sa sustina un test in momentul in care cred ca sunt pregatiti sa desfasoare activitatea conform cerintelor acestui post.


BENEFICII OFERITE

Acordam un salariu net in valoare de 1000 lei, la care se adauga bonusuri de performanta, oferite gradual in functie de depasirea obiectivelor de vanzari in showroom.


DESCRIEREA FIRMEI

AMD Company 2007 SRL are ca principal obiect de activitate comercializarea de piese pentru biciclete, scule, anvelope, accesorii, echipament sportiv. De asemenea AMD oferă servicii profesionale în cadrul celor două service-uri ale sale.Scopul nostru este implementarea unui sistem funcţional, orientat spre satisfacerea clientului astfel încât să ne menţinem poziţia de lider de piaţă ca furnizor de servicii de reparaţie şi întreţinere a bicicletelor, comercializarea de piese de schimb şi accesorii.

Personalul firmei noastre este instruit tehnic, avand capacitatea de a se adapta rapid in orice imprejurare si reprezintă una din cele mai importante investiţii a firmei noastre ale cărei rezultate au devenit tot mai evidente.

Suntem conştienţi că întotdeauna există oportunitatea de îmbunătăţire a climatului şi culturii firmei, în care fiecare angajat să poată aplica şi să-şi dezvolte abilităţile