Website Manager

UPC Romania S.A.

18-11-2013 | EXPIRA LA 18-12-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

Elaboreaza strategia de continut a site-ului, in concordanta cu obiectivele strategice Online.
Elaboreaza un plan de actiune care are in vedere diversificarea continutului, implicarea utilizatorilor pentru generarea de continut si alte tactici care contribuie la atingerea obiectivelor de trafic si de retentie a utilizatorilor pe site.
Este responsabil ca informatiile prezente pe site-urile UPC sa fie permanent actualizate. Site-urile UPC includ:www.upc.ro,www.kappa.ro, orice alt site ce va fi dezvoltat in viitor pentru a sustine obiectivele de business ale UPC.
Se ocupa de publicarea online a informatiilor referitoare la noi oferte, servicii etc. lansate de UPC, fie lucrand direct cu aplicatiile de management a continutului, fie prin intermediul agentiei online.
Este punct de legatura cu celelalte departamente pentru solicitarile de actualizare ale site-ului. Este responsabil de prioritizarea acestor solicitari in concordanta cu obiectivele companiei.
Coordoneaza agentia online pentru a se asigura ca toate actualizarile site-ului se vor face la termenele stabilite si in concordanta cu criteriile de calitate agreate.
Are in responsabilitate implementarea standardelor SEO (Search Engine Optimization) pentru toate paginile site-ului.
Utilizeaza aplicatiile de monitorizare a traficului si celelalte resurse disponibile pentru a intelege comportamentul utilizatorilor.
Responsabil de optimizarea arhitecturii informationale a site-ului astfel incat sa creeze o experienta de navigare simpla si intuitiva.
Face recomandari de imbunatatire a experientei oferite clientilor.
Realizeaza experimente de tipul A/B sau MVT testing, participa in teste de uzabilitate, focus grupuri etc. pentru a se asigura ca paginile implementate pe site sunt clare si usor de citit.
Se asigura ca site-ul se incarca repede si corespunde standardelor de calitate agreate.
Este responsabil de implementarea unor proiecte de imbunatatire a site-ului.
Elaboreaza cerintele pentru noile functionalitati si le valideaza cu ceilalti colegi impactati.
Se implica in proiectele care vizeaza dezvoltari pe site si este ‘ambasadorul vizitatorilor’ pentru a asigura o experienta optima de utilizare.
Este responsabil de NPS-ul canalului online si de ceilalti indicatori de satisfactie ai clientilor.
Coordoneaza echipe interdepartamentale si/sau furnizori pentru implementarea unor functionalitati noi/modificarea unor functionalitati existente ale site-ului.
Se implica in procesul de testare si se asigura ca noile functionalitati corespund asteptarilor utilizatorilor si ca vor livra rezultatele asteptate.


CERINTE

Studii superioare
Minim 3 ani experienta de marketing online, preferabil in arii cu impact in experienta utilizatorilor
Experienta in utilizarea aplicatiilor de analiza a traficului, de management al continutului, AB testing


DESCRIEREA FIRMEI

UPC este una dintre cele mai dinamice companii multinationale din industria de comunicatii prin cablu din Romania. UPC face parte din Liberty Global, Inc. (LGI), unul dintre liderii mondiali in furnizarea de servicii de televiziune, voce si date, cu operatiuni in 16 tari, 10 dintre acestea din Europa. Prezenta in Romania inca din 1992, UPC este pregatita sa ofere servicii moderne in banda larga la nivel national: televiziune analogica si digitala, internet de mare viteza, servicii competitive de telefonie digitala.