Webmaster

BitDefender

24-05-2007 | EXPIRA LA 23-06-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Departamentul online BitDefender vrea sa i te alaturi.
Actualizarea continutului unui site nu mai are secrete pentru tine? Vrei sa inveti despre mentenanta platformelor de e-commerce? Te pasioneaza realizarea de elemente grafice, formulare si aplicatii web?


CERINTE

Daca ai cunostinte medii de aplicatii de grafic¿ (Adobe Photoshop, Flash), PHP, JavaScript si modelare si administrare baze de date MySQL si PostgreSQL, daca esti expert HTML, DHTML, CSS, atunci asteptam sa aplici


BENEFICII OFERITE

Lucrand alaturi de noi vei beneficia de un program flexibil, de dezvoltare profesionala si personala coordonata de departamentul de resurse umane (training, team-building etc.) intr-un mediu tanar si dinamic.


DESCRIEREA FIRMEI

BitDefender protejeaza peste 40 de milioane de utilizatori de calculator din 100 de tari. Tehnologia revolutionara de interceptare a virusilor a fost recunoscuta de 28 de Academii de Stiinte din Comunitatea Europeana prin premiul IST 2003 si este certificata de catre cele mai prestigioase laboratoare de testare din lume (ICSA, Virus Bulletin, CheckMark). BitDefender detine repezentante locale in Germania, Spania, SUA si Romania.