Web Threats Researcher

BitDefender

15-03-2010 | EXPIRA LA 21-03-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

Cautam o persoana desteapta, meticuloasa si vigilenta care sa ne ajute sa crestem performanta modulului de Parental Control din BitDefender.
In Online exista peste tot pericole pentru copii. Tu va trebui sa le descoperi si sa creezi semnaturi cu ajutorul carora sa le detectam. Vei colabora cu echipele de dezvoltare si de research pentru a-ti crea unelte necesare si pentru a gasi impreuna noi metode de detectie.


CERINTE

- Trebuie sa fi o persoana cu un spirit de observatie foarte bun si foarte atenta la detalii.
- Trebuie sa ai curajul sa-ti asumi responsabilitatea pentru deciziile pe care le iei si sa faci asta in timp util.
- Este recomandat sa stii cate ceva despre programarea web(HTML, JavaScript, AJAX).
- Nu este necesar sa ai experienta in programare. Insa daca ai lucrat in limbaje de scripting (Perl, Python, Php etc.) e cu atat mai bine.
- Experienta in lucrul cu copiii(ca educator, profesor sau parinte) este considerata un plus.
- Noi avem clienti in toata lumea, asa ca pe langa engleza, daca stii si una din limbile franceza, germana sau spaniola, vom fi foarte bucurosi.


BENEFICII OFERITE

Noi iti oferim un mediu de lucru placut, colegi plini de entuziasm, beneficii pe masura performantei si posibilitati de evolutie profesionala. Si poate cel mai important,iti oferim un mediu in care de munca ta va depinde direct protectia copiilor a 40 de milioane de utilizatori de calculator.


DESCRIEREA FIRMEI

BitDefender protejeaza peste 40 de milioane de utilizatori de calculator din 100 de tari. Tehnologia revolutionara de interceptare a virusilor a fost recunoscuta de 28 de Academii de Stiinte din Comunitatea Europeana prin premiul IST 2003 si este certificata de catre cele mai prestigioase laboratoare de testare din lume (ICSA, Virus Bulletin, CheckMark). BitDefender detine repezentante locale in Germania, Spania, SUA si Romania.