Web Developer (PHP/MySQL)

SC TreeWorks SRL

07-10-2006 | EXPIRA LA 13-10-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

Candidatul selectat va avea ocazia sa lucreze la proiecte interesante, de o complexitate medie-mare, atat pe cont propriu cat si in echipa.


CERINTE

Cerinte:


Dorim o persoana tanara dornica sa se perfectioneze si capabila sa se integreze usor intr-un colectiv nou:
- minim sase luni de experienta in domeniul programarii web (fie in cadrul unei firme de profil fie in cadrul facultatii - dar cu proiecte care sa probeze acest lucru), utilizand fie PHP/MySql/Postgresql, fie ASP .NET / SQLserver
- cunostinte de HTML cel putin de nivel mediu - folosire editoare text (obligatoriu)
- prezentarea unui portofoliu cu realizarile personale (obligatoriu)
- cunosterea limbii engleze la nivel mediu
- capacitate de efort prelungit, rezistenta la stress si abilitati de comunicare
- simtul umorului si capacitatea de a gandi/decide pe cont propriu
- constituie avantaje oricare dintre urmatoarele abilitati: Javascript, programare offline in Dephi, C++, VB, Java, retelistica/administrare servere Linux, XML


BENEFICII OFERITE

Salariul motivant, negociabil in functie de experienta si de performante. Va rugam sa includeti in CV-ul dumneavoastra asteptarile salariale.

Pentru performante individuale se acorda bonusuri periodice
Vara, cu ocazia concediului, firma acorda un bonus de concediu, iar iarna, cu ocazia sarbatorilor, un alt bonus (bonusul anual).

- Persoana angajata va putea sa isi perfectioneze abilitatile profesionale intr-un mediu destins, bazat pe colegialitate, colaborare si recunoasterea valorii, si de a avansa in cadrul organizatiei o data cu dezvoltarea ei.
Mediu relaxat; iesiri in oras sau in afara orasului; colegi extraordinari si in genere cam tot ce este necesar pentru a nu simti orele de munca ca pe o cazna.

Va multumim ca ati pierdut cateva minute pentru a parcurge acest anunt si va asteptam sa aplicati.


DESCRIEREA FIRMEI

O echipa de profesionisti in domeniul Internetului (programare, design si strategie), al graficii si al creatiei multimedia, cu experienta in domeniu, rezultate cuantificabile si dorinta de perfectionare continua.