Web developer, frontend

Unique Solutions SA

15-02-2009 | EXPIRA LA 21-02-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Viitorul nostru coleg va fi responsabil de aspectele tehnice ale interfetelor web ale proiectelor si produselor noastre. Va interactiona cu agentia de design pe de o parte, si cu programatorii de backend si cu departamentul de marketing pe de alta parte, pentru a livra interfete cu utilizatorul coerente si functionale.


CERINTE

Candidatul ideal:
* are minimum 6 luni experienta activa in dezvoltarea de interfete web sau site-uri web, si isi poate demonstra experienta printr-un portofoliu
* stapaneste la nivel avansat limbajele HTML, CSS si Javascript. Cunoasterea unuia din framework-urile jQuery sau Prototype/Scriptaculous constituie un avantaj
* stapaneste standardele web, bunele practici de accesibilitate. Cunoaste ce este si ce nu este posibil pe browserele actuale.
* cunoaste unul din limbajele PHP, Ruby sau Java
* Are cunostinte de prelucrare a imaginilor. Este capabil sa prelucreze butoane, iconuri si alte elemente grafice de complexitate medie. Are experienta cu Photoshop, Fireworks sau Gimp.
* Are cunostinte de baza de Flash.
* Stapaneste limba engleza atat citit cat si scris.


DESCRIEREA FIRMEI

Unique Solutions is a IT & telecommunications consulting firm based in Iasi.

We are a well established team of highly trained IT professionals. We have implemented over 80 successful projects covering industry verticals such as SCADA, VoIP, VPN, Application development and hosting, Video encoding, IpTV, Clustering and HPC.